Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Google
Google brendoviGoogle-ova misija je da organizuje sve informacije na svetu i učini ih univerzalno dostupnim i korisnim.  Prvi korak koji su osnivači Google-а Lari Pejdž i Sergej Brin preduzeli u ostvarivanju te misije je razvoj novog pristupa pretraživanju na mreži.

Na tome su počeli da rade u sobi studentskog doma Univerziteta Stentford.  Ubrzo se taj pristup proširio širom sveta. Google je sada opšte priznat kao najveći svetski pretraživač – besplatna usluga jednostavna za upotrebu koja vraća relevatne rezultate u deliću sekunde.
Kada posetite www.google.com ili neki drugi od desetinu drugih Google domena, možete da pronađete informacije na različitim jezicima, proverite vrednost akcija, pogledate mape i najnovije vesti, potržite telefonske brojeve, pretražite milijarde slika.
U ponudi su i načini za pristup svim ovim informacijama bez posete Google prve stranice. Google Toolbar omogućava da izvršite Google pretragu sa bilo kog mesta na Web-u. U situacijama kada niste pored svog računara, Google možete koristiti na raznim bežičnim platformama, uključujući Wap i I-mode telephone.
Google-ova upotrebna vrednost i lakoća korišćenja su ga učinili jednim od najpoznatijih svetskih brendova gotovo isključivo usmenim putem od jednog zadovoljnog korisnika do drugog.

Google brendovi

Kao kompanija Google ostvaruje prihod tako što pruža oglašivačima priliku da predstave merljive, ekonomične reklame na mreži relevantne za informacije prikazane na bilo kojoj stranici. Na taj način oglas je koristan i posetiocima i oglašivaču koji ga postavlja. Samo mesto među rezultatima pretrage se ne prodaje i oglasi su uvek odvojeni od rezultata pretraživanja.

Broj korisnika interneta u svetu u 2008. je premašio je milijardu, a više od 75 odsto njih koristi usluge internet kompanije Google.

Šta je to Google?
„Googol“ je matematički termin koji označava broj 1 sa 100 nula. Termin je izmislio Milton Sirota, nećak američkog matematičara Edvarda Kesnera, a promovisan je u knjizi „Matematika i imaginacija“ koju su napisali Kesner i Džems Njuman. Google-ovo poigravanje ovim terminom oznaćava misiju kompanije da organizuje ogromnu količinu informacija dostupnih na Web-u.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf