Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Facebook
Facebook brendoviKompanija Facebook je osnovana 04.02.2004. godine kao besplatan internet servis, koji funkcioniše kao međunarodna socijalna mreža. Nastala je kao projekat studenta Harvarda Mara Cukerberga.

Nosila ime thefacebook i imala svrhu kontakta i razmene informacija među studentima. U samom početku je bila dostupna samo studentima Harvarda, da bi se kasnije proširila studente Jejla i Stenforda, a do danas i na celu planetu.
Milioni ljudi svakoga dana koriste Facebook da bi održali kontakte sa prijateljima, rođacima, kolegama postavili na internet neograničen broj fotografija, video-zapisa, upoznali nove ljude, ali i saznali više o ljudima koje već poznaju. Servis je provobitno bio dostupan samo na engleskom jeziku, ali danas se može koristiti na skoro svim poznatijim svetskim jezicima.
Brinući o potrebama i bezbednosti svojih korisnika Facebook omogućava svakom pojedinačnom korisniku da odabere koje će informacije učiniti dostupnim i za koga.
Na sajtu takođe postoji mogućnost osnivanja grupa, fan klubova, najavljivanja događaja, ali i osmišljavanja najrazličitijih aplikacija, kao što su kvizovi, slanje poklona.
O popularnosti ovog internet servisa govori nam i činjenica da početkom 2009. godine isti aktivno koristi preko 150 miliona korisnika širom sveta, ali i to da fan klub broji tek nešto manje od 2 miliona članova, a ovaj broj svakodnevno raste.

Facebook brendovi

Na današnji dan Facebook je drugi sajt po posećenosti od svih sajtova koji koriste PHP tehnologiju.
Lako i prijateljsko softversko okruženje, dostupnost i popularnost ovog sajta učinili su ga jednim od najefikasnijih marketinških sredstava. Zbog ovoga se mnoge kompanije odlučuju na saradnju sa Facebook-om, svesni da će im to doneti kontakt sa velikim brojem novih potencijalnih potrošača, kupaca, klijenata.
Prema najnovijim istraživanja imati nalog na Facebooku nije više samo stvar potrebe ili trenda, već i deo imidža koji pojedinac, jer veliki broj poslodavaca pre zapošljavanja radnika ili otpočinjanja saradnje prvo potraži njihove profile na nekoj od socijalnih mreža kao što su Facebook ili konkurentski My space ili Hi5.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf