Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
BMW
ImageKompanija BMW je osnovana 07.03.1916. godine kao fabrika aviomotora . Koristeći jedan od njih je nekoliko godina kasnije Franc Zeno Dimer postavio prvi svetski rekord na visini 9.760 metara, što je kasnije kroz istoriju nekoliko puta ponovljeno, što u avionima sa BMW motorima, što na motociklima.

1923. godine proizveli su prvi motocikl, a 1929. godine i prvi automobil „Dixi“
Prvobitan naziv kompanije bio je Bayerische Flugzeug-Werke(BFW), da bi tri godine kasnije primila naziv BMW AG, koji će kasnije i zadržati.
Danas je BMW ima predstavništva u preko 150 zemalja sveta, čijim radom koordinira uprava u Minhenu, jer je jedan od ciljeva kompanije da bude prisutna širom sveta i „opipava puls tržišta“.

BMW brendovi 

Osnovna strategija kompanije sastoji se u otkrivanju sopstvenih potencijala, povećanju rasta, svest o tome šta predstavljaju, a osnovni cilj im je da prepoznaju gde leži njihova snaga i najbolje moguće iskoriste svaku pruženu šansu.
Današnji prepoznatiljivi brendovi ove kompanije su automobili BMW, MINI, Rolls-Royce Motor Cars, što nam govori da je rad kompanije usmeren na izradu proizvoda vrhunskog  kvaliteta, koji su višestruko nagrađivani.  

BMW brendovi

Usled globalizacija došlo je do većeg broja promena na tržištu i u skladu sa tim brend  BMW nastoji da zadovolji ne samo potrebe radnika i kupaca, već i životne sredine i društva u celini.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf