Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
LG Electronics
LG brendoviKompanija LG Electronics, Inc. osnovana je 1958. godine i predstavlja svetskog lidera u oblasti razvoja i inovacija elektronike, kućnih aparata i mobilne telefonije. Obuhvata preko 110 ogranaka i zapošljava 82.000 radnika.

Brend LG u sebe uključuje četiri osnovna elementa: vrednost, obaveze, prednosti i individualnost.

Logo i slogan
LG je skraćenica od engleskog izraza Life’S Good!, što znači Život je lep. Zbog toga, prema rečima kompanije, i njihov logo mora biti u skladu sa sloganom i izazivati osmeh i prijatno raspoloženje.
Slova L i G upisana u krug simbolizuju vasionu, budućnost, mladost, humanost i tehnologiju i podvlače humanu usmerenost naše filozofije, kao i bliskost i porodične odnose sa našim klijentima širom sveta. Crvena boja osnovnog kruga označava druželjubivost i stremljenje ka najboljem. Zbog toga nikada nećemo promeniti svoj logo.

LG brendovi 

Planovi i nagrade

LG nastoji da dodatno poveća svoje prisustvo na svetskom tržištu, ali i da uveća profit , koji je u 2007. godini iznosio 44 milijardi dolara.
Planovi za budućnost sastoje se u tome da do 2010. godine zauzmu mesto među prva tri lidera u oblasti elektronike i telekomunikacija, kao i da u 21. veku postanu vodeća digitalna kompanija. Koliko su u tome već do sada uspeli najbolje govore brojne nagrade i priznanja, među kojima su: Najbolji mobilni telefon 2007. godine, Ferra, Najbolji proizvođač 2008 i priznanja poput: proizvod meseca, proizvod godine.Na ovogodišnjem sajmu Consumer Electronic Show 2009 u Las Vegasu održanom početkom januara, Consumer Electronics Association (CEA) nagradilo je kompaniju LG Electronics za vrhunski dizajn i tehnološke inovacije sa 14 prestižnih nagrada.
U poslednjih šest godina na CES manifestacijama kompaniji LG dodeljeno je više od 80 nagrada. Ove godine LG Electronics je nagrađen u sedam kategorija: monitori, video komponente, zvučnici za kućne bioskope, bežične komunikacije, kućna elektronika, kompjuterske i audio komponente.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf