Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Volvo

Volvo brendoviVolvo Automobilska Korporacija je ponosna na svoju istoriju i predstavlja jednu od najsnažnijih brendova – Volvo. Volvo je osnovan u Geteborgu, u Švedskoj. Osnovao ga je Gustaf Larson i Assar Gabrielsson. Prvi automobil je napustio fabriku 14. aprila 1927. i nosio je ime ÖV4 (Jakob).

VLASNIŠTVO

Od 1999 Volvo Automobilska Korporacija je u 100% vlasništvu Ford Motor Company. Ime “ Volvo” je vlasništvo Volvo Trademark Holding AB, i podjednako pripada Volvo Automobilskoj Koropraciji i bivšem vlasniku kompanije, AB Volvou. Globalni moto brenda Volvo za život -VOLVO FOR LIFE- je povezan sa istorijom kompanije. Sadrži dušu Volvo brenda i nosi u sebi suštinu Volvo misije.

Volvo brendovi
VOLVO MISIJA

Mi kreiramo automobile za bolji život.


TRŽIŠTA ŠIROM SVETA

Prodaja i servis Volvo automobila čini mreža od oko 100 država, uključujući nekih 2.400 prodajnih mesta i servisa širom sveta. Od toga je najveći deo se nalazi u Evropi, oko 1.500 a 400 u Severnoj Americi, a ostatak u ostalim zemljama.
Najveći broj čine nezavisne kompanije koje kao partneri saradjuju sa Volvo Automobilskom Korporacijom.  Najveća četiri tržišta u svetu predstavljaju SAD, Švedska, Nemačka i Velika Britanija.

Volvo brendovi
Volvo Automobilska Korporacija ima najveća proizvodna postrojenja u Švedskoj i Belgiji. Sklapanje se vrši u Kini, Maleziji i na Tajlandu. Vitalne komponente, kao što su motor, i šasija se prevashodno proizvode u Švedskoj.
Sedište Volvo Automobilske Korporacije i druge korporativne funkcije su smeštene u Geteborgu. Predsednik je Fredrik Arp. 

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf