Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame arrow Sve ljubavi vašeg muškarca koje vas nerviraju
Sve ljubavi vašeg muškarca koje vas nerviraju

brendoviTri puta nedeljno je na fudbalu s prijateljima, mama ga zove skoro svaki dan, a kolege s posla odvlače ga na večere i team buildinge. On uživa u svom dinamičnom životu, a vama njegova prezauzetost već pomalo ide na živce.

Kako biste izdržali sve to, nikako nemojte pokušati eliminisati problem. Uhvatite se u koštac s konkurencijom.

Sport - njegova velika ljubav
Bilo da je vaš muškarac pasivni sportista koji u sportu uživa zavaljen u kauč gledajući važni fudbalski prenos, bilo da se rekreativno bavi fudbalom, košarkom ili tenisom, ne pokušavajte ga odgovoriti od njegove ljubavi.
Ne tražite da se odrekne sporta jer bi moglo doći do velikog konflikta. Sport je njegov izduvni ventil, a adrenalin kompetitivni element toliko važan muškarcima. Stoga kada vaš dragi gleda utakmicu ili ide na fudbal, vi izađite s prijateljicama, idite u bioskop ili uživajte u dobroj knjizi.

Prijatelji bez kojih ne može
Ne tražite da se odrekne prijatelja. Pa ni vi se zbog njega ne biste odrekli svojih dragih trač prijateljica. Ako provodi vreme s njima, ne znači da je odbacio vas. Samo se zaželeo malo muške priče i testosterona. Nakon što se izduva vratiće se sretan kući. I još jedan važan podsetnik, nikada ga nemojte kritikovati pred prijateljima. Isto, naravno, vredi i za njega. Ono što trebate raščistiti rešite sami u svoja četiri zida.

Uvek brižna, jedna i jedina mama
Koliko god vam išla na živce, s njegovom mamom probajte uvek biti u dobrim odnosima. Nisu sve svekrve loše i ne misle loše kada vam daju savete. One samo žele da njihovim miljenicima ništa ne nedostaje. Probajte razumjeti i malo joj se približiti. Uključite je u porodične proslave i neka se oseća korisno. Uzmite njen recept za kolače i sigurno ćete dobiti plus. No neke svekrve ipak znaju preterati i previše se petljati, pa je važno ipak znati postaviti granicu. Naravno, sve na pristojan i lep način.

Posao, kolege i neformalna druženja
Posao mu možda nije jedna od ljubavi, ali nužnost svakako jeste. Opsednut je poslom, napretkom, pod stresom je i često obveze donosi kući. Uz to ga još čeka brdo poslovnih večera i team building vikendom. Kako biste to preživeli, probajte shvatiti njegove kolege i dinamiku posla.
Kada upoznate firmu u kojoj radi i način rada možete mu biti velika podrška dok je pod stresom. Kako bi se opustio on, a i vi, organizujte beg u dvoje i idite na wellness.

 

18.12.2008. TPortal

Podeli link

Komentari (1)add

...
napisao/la ???, December 30, 2009

neka ti tuge,prige,zalost,patnja odnese godina stara,a neka ti nova donese srecu,ljubav,zdravlje... zelim ti srecnu novu 2010. godinu.

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf