Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti arrow STING URBAN STORE-Budi to što jesi!
STING URBAN STORE-Budi to što jesi!
Sting brendoviKompanija  STING d.o.o. je  lider urbanog lifestyle-a na tržištu modne industrije Srbije i jugoistočne Evrope.Misija je distribucija brendova u preko 100 objekata u vlasništvu više od 50 pravnih lica, kao i 12 maloprodajnih radnji “STING URBAN STORE”.

U toku je  akcija BUDI TO ŠTO JESI I OSVOJI NAGRADU gde posetioci STING urban store prodavnica mogu napraviti svoju kombinaciju garderobe kojom će najbolje predstaviti sebe. Naš eminentni stilista, Srđan Šveljo ocenjuje čija kombinacija je najefektnija, a STING URBAN STORE na kraju akcije pobednicima dodeljuje dve nagrade - za najboljeg muškog i ženskog stilistu!

Sting brendovi

Takmičenja se održavaju u prodavnicama STING urban store:
Beograd - 08. novembar – Čika Ljubina 16
Zrenjanin -15. novembar - Kralja Aleksandra I Karađorđevića 8
Novi Sad - 22. novembar - Zmaj Jovina 2
Subotica - 29. novembar - Korzo 9
Niš - 06. decembar - TC Kalča,  lamela B, lokal 19
Beograd - 13. decembar - Bulevar Arsenija Čarnojevića 97a (TC Fitex)

Sting brendovi

Kao završnicu uspešne poslovne 2008 godine, STING d.o.o. pojačao je marketinške aktivnosti, pa su artikli iz širokog prodajnog asortimana mnogo više zastupljeni u medijima. Tokom novembra i decembra, prisutni su u časopisima MEN’S HELTH, MAXIM, COSMOPOLITAN, FHM, GRAZIA, CKM, GLORIA , JOY, SOFIA…Ovom priliko predstavljamo deo slika STING Editoriala i njihovih fantastičnih kolekcija jesen/zima 2008/09.

Sting brendovi

Vizija  kompanije je da uvek  prevaziđe očekivanja klijenata pružajući izvanrednu uslugu, fantastičnu ponudu modnih urbanih kolekcija koje se trenutno prodaju u svetskim centrima, kao što su: KOWALSKI – Španija, HERMAN MONSTER –Španija, BLACKSTONE – Holandija , BUNKER – Španija , JUMP – Španija,  RED SOUL & SOUL EDGE – Francuska , INDIAN ROSE - Italija, ZU ELEMENTS – Italija.

Image

Pored navedenih brendova čiji su generalni uvoznici i distributeri, u ponudi su i brendovi Tommy Hilfiger, kao i modne kolekcije kompanija Adidas, Converse, Nike, brend Puma, i sve to u STING radnjama koje odišu simbolikom prošlih vremena, objedinjene u urbanom  stilu.

Sting brendovi

Takodje, prisutni su i na radio stanicama u vidu sponzorstava, konkretno kviza NEVIĐENO na radiju B92 i emisije ROĐENDANSKI KVIZ na Radiju S, kao i na TV stanicama. Pojavljuju kao sastavni deo emisije DIZANJE na televiziji B92, i preko zvanicnih promotera kompanije STING d.o.o. – televizijskih voditelja – Ivana Golušina i Bojane Kesić  u emisiji POSLE KAFE, televizija Fox, i Jelene Petković, emisija STEM 011.

www.stingurbanstore.com

BUDI TO ŠTO JESI!

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf