Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Replay

 ReplayFashion Box je holding grupa koja u ponudi ima brendove kao što su Replay, Replay & Sons i We are Replay. Proizvodnja modnih proizvoda ovih brendova za muškarce, žene i decu pokriva sve uzraste.

Sa neto zaradom od prodaje u iznosu od preko 353 milona evra , ova grupa operiše u svim evropskim tržištima, zatim na Bliskom Istoku, u Aziji, Americi i Africi, i prisutna je u preko 50 zemalja.
Broj maloprodajnih objekata u kojima je prisutna Replay roba broji preko 6.000 prodavnica. Tradicionalna distribucija upotpunjena je mrežom od 180 specijalizovanih Replay trgovina. Izvoz predstavlja oko 76% ukupnog prihoda.

 Replay

Aktuelno

Ekstremne zapremine, uska silueta ili udobni kroj. Ovo je ključno raspoloženje koje stoji iza nove Replay proleće/leto 2008. kolekcije.
Novi oblici prezentovani su na opušten, svež, razgaljen način uz prisustvo dodira Mediterana. Svetli kolorni spektar, pomešan je sa sportskim detaljima, kaki tkaninom i džinsom.
Teksas linija ostaje remek delo kolekcije i predstavljena je kolekcijom od izbledelog i tamnog džinsa. Cvetni dezeni se prostiru celom dužinom preko naših kratkih haljina i nekonvencionalnih majica.
Organski materijali su ponovo uvršteni u naše modele i u kombinaciji sa industrijskim materijalima dodaju karakterističnu teksturu odevnim predmetima od teksasa što takođe funkcioniše i za ostale delove kolekcije, sa specijalnim akcentom stavljenim na kvalitetnu izradu.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf