Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Paciotti

Cesare PaciottiOsnivanje kompanije datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.

1980. godine Cesare Paciotti je nasledio malu kompaniju i odmah je realizovao prvu mušku kolekciju sa CESARE PACIOTTI zaštitnim znakom. Ova linija je dobila ogromno priznanje i odobravanje zahvaljujući Ćezarevoj inspiraciji i kreativnosti. Početkom devedesetih kompanija širi svoj dijapazon proizvoda na žensku odeću. U Novom milenijumu je rođena marka „4US“, sportska i ulična kolekcija inspirisana glamurom i modnim trendovima. Posle nekoliko godina, obuća, odeća, torbe, nakit i naočare, dizajnirane za sveki moment dana, postale su ikona, kako za italijanske tinejdžere, tako i za njihove roditelje.


Aktuelno
Posetite sajt na Internet adresi: http://www.cesare-paciotti.com/.

Kolekcija
Sve što Cesare Paciotti kreira je rezultat izraza njegovih emocija, pomešanim sa neophodnostima uličnog i urbanog života. On oblači od glave do pete svog idealnog manekena, terajući svakoga da se ubaci u Cesare Paciotti raspoloženje.
Ovde ne govorimo samo o visokim potpeticama koje izazivaju nesvesticu, i dragocenim draguljima i dragom kamenju, nego i o svakodnevnoj, nonšalantnoj i modernoj odeći, cipelama, naočarima i nakitu, “celom svetu za vas”, i za svakoga.
Jednostavno i jedinstveno, nepogrešivo, pružajući vam instant ljubav bez predrasuda od strane svakoga ko želi da bude deo savremenog sveta.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf