Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Nautica

Nautica1983. godine, čovek po imenu Dejvid Ču je osnovao brend Nautica. On je dizajnirao kolekciju muške odeće namenjenu za vreme provedeno van kuće.Kolekcija je imala dah vizionarstva i koja je besprekorno funkcionisala u spoju sa novim tehnologijama i materijalima.

 Izabrao je ime Nautica da bi identifikovao svoj koncept sa nečim što je vanvremensko i evolutivno i širi poglede, kao i da bi reflektovao stil života pun energije, aktivnosti i fitnesa. Godine 1984., Nautica-u je preuzela kompanija State-O-Maine, koja je danas poznatija pod imenom Nautica Enterprises Inc.


Aktuelno
Duh nautizma je imputiran u svaki Nautica proizvod. Žive boje su zaštitni znak brenda i komuniciraju sa životnim stilom koji promoviše Nautica. Tehničke osobine koje krase proizvode ovog brenda su: napredna rešenja unutrašnje postave, okovratnici koji omogućavaju lako disanje, vodootporni slojevi na spoljašnim stranama, bogata i luksuzna koža i industrijske sirovine, kao i krojevi koji omogućavaju superiorne performanse.

Kolekcija
Prepoznatljiva u vremenu. Inovativna. Sa jasnim pečatom. Nautica poseduje duh koji opstaje uprkos svemu. Od prepoznatljivih dizajna i boja, do tkanina i tehničkih inovacija, Nautica prkosi trendovima i godišnjim dobima. Ovaj izdržljivi duh je u savršenoj sprezi sa aktivnim životnim stilom naših potrošača.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Podeli link

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf