Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Napapirji
NapapirjiNapapirji je stvoren početkom devedesetih od strane firme Green Sport Monte Bianco spa, bazirane  u Aosti. Ono što je počelo sa linijom ranaca i torbi pod brendom Napapirji uskoro se proširilo na odeću sredinom devedesetih. 2004. godine brend je preuzela VF korporacija, američka holding kompanija specijalizovana za odeću za aktivan život, sportsku odeću i džins. U 2005.-toj godini brend Napapirji je relociran u novi štab VF Internationala u Luganu.


Aktuelno
Kolekcija za proleće/leto 2008., muška i ženska. Na međunarodnoj sceni, ovaj brend menja potrebe potrošača i čini od koncepta funkiconalnosti glavni faktor u modi, a taj koncept je primenljiv na veliki broj tržišnih segmenata.
Nova kolekcija za proleće/leto 2008. je pravljena sa jednim zajedničkim sadržiocem, a taj sadržilac je njegova upotrebna vrednost.
Od posla do putovanja u opuštenoj varijanti i bavljenja sportom: kad god zatreba, Napapirji kolekcije će vam pružiti ono što tražite.
Jedna situacija: šetnja trotoarem, inspiracija –kratak let-, sportska odeća, inspiracija -organske boje-.
Sjajne performanse – Uvek spremni za putovanja.

Napapirji

Kolekcija

Polarne ekspedicije na početku prošlog veka, ponovno otkriće iskonskog načina života, kultura koja ima korene u dalekim, nepristupačnim zemljama, kao što je dom Eskima, predstavljaju izvore inspiracije na koje se oslanjaju Napapirji linije.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf