Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Merrell

MerrellMerrell kombinuje eksterijernu sportsku funkcionalnost i visoke performanse, progresivni stil i nezavisnu dizajnersku viziju.Merrell je dizajniran za sve muškarce, žene i decu koja prepoznaju spoljne aktivnosti kao napredno stanje uma koje se proteže od prirode do urbanog pejsaža.


Aktuelno

Proleće 2008. će videti svežu injekciju stila i nove dizajne odeće ali i obuće. Nove kategorijje uključuju Artek sandale i Rugged Relay linije za muškarce i samo za dame, liniju Solstice. Nove tehnologije u proizvodnji odeće uključuju Merrell Coppertec-tkaninu baziranu na vuni merino ovce, fuzionisanu sa bakrom i njegovim prirodnim anti bakterijskim svojstvima. Merrell Aeroblock je vetrootporni materijal od vune, a u ponudi je i Merrell Cocona tehnologija koja za rezultat daje materijale otporne na neprijatne mirise i ultraljubičasto zračenje. Dođite i uverite se sami!

Merrell

Kolekcija

Merrell veruje u proširivanje vidika na putu otkrivanja i slobode. Bez obzira da li je to šetnja na otvorenom ili po urbanoj džungli, istraživanje sopstvene duše je ono što nas podstiče i služi kao inspiracija za sve što radimo.
New Outdoor linija predstavlja evoluciju načina na koji smo do sad prilazili odlasku u prirodu. Entuzijasti koji reprezentuju nov način pogleda na izlete u prirodu su neograničeni u njihovoj mogućnosti da dožive osećaj slobode i ushićenja u bilo kojoj sredini.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf