Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Lee Cooper

Lee CooperLee Cooper brend je osnovan u Engleskoj 1908. godine, a osnivač je Moris Kuper. Naziva svoju kompaniju sa titulom “Vrhunska engleska kompanija za teksas odeću, od 1908.”.

 

Lee Cooper brend, star 100 godina, sa sedištem u Londonu, prisutan je u skoro svakom kutku sveta sa predstavništvima u preko 70 zemalja.

Aktuelno
ODEĆA ZA RAD: Uticaji radne odeće se mogu videti u suptilnom korišćenju trostrukog šivenja, kružnim detaljima i stilu šare na džepovima. Malo očigledniji komadi odeće za rad su radne farmerke i radne pantalone na tregere od teksasa.
VOJSKA: Od početka proizvodnje vojne radne opreme, davne 1914., Lee Cooper krasi dokumentovana tradicija preusmeravanja Lee Cooper-ovih proizvodnih pogona u službu otadžbine. Ovaj uticaj se može osetiti na osnovnom modelu “chino” i linijama sa ekstremnim borbenim stilom.
ROK SURFING: Igra reči koja nastavlja da produbljuje veze brenda sa muzikom, ova linija profitira na uticajima garažnog roka sa njegovim prepoznatljivim grafikama i crpi snagu iz našeg stila reklamiranja baziranog na kulturi britanskog indi roka koji je uočljiv u našem pabu Filthies, a oličen je u liniji Rifles.

Lee Cooper

Kolekcija
BRITANSKI+PROIZVOD+MUZIKA = LEE COOPER
Britanski rok je u genima Lee Cooper-a. Mi posedujemo pab u Londonu koji se zove Filthies, koji predstavlja mesto za afirmaciju žive muzike i prvenstveno mladih bendova. Partneri smo sa MTV France i posedujemo licencu za proizvodnju odeće za znakom legendarnih Bitlsa.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf

Podeli link