Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Le coq Sportif

Le coq SportifOvaj francuski brend je osnovan 1882.godine od strane čoveka po imenu Emile Camuset. Le Coq Sportif je francuska sportski brend sa najbogatijom istorijom. zahvaljujući partnerstvu sa mnogobrojnim timovima, sportskim događajima i prestižnim sportistima između pedesetih i osamdesetih.

Navešćemo samo neke kao što su: Francuska Fudbalska Federacija, Francuska Ragbi Federacija, Le Coq Sportif je bio ekskluzivni dobavljač biciklističkih majica za Tour de France u nekoliko navrata, zatim je obukao francusku olimpijsku ekspediciju na preko 10 Olimpijada i Ajax iz Amstredama, a ovaj brend nosili su i Johan Krojf, Mišel Platini, Janik Noa koji je bio pobednik Rolan Garosa, dvostruki pobednik Svetskog Kupa, argentinska fudbalska reprezentacija, Gaj Drut, olimpijski šampion, Artur Eš, itd…

Aktuelno
Le Coq Sportif vrednosti su darežljivost, iskrenost, elegancija, strast, smelost, ponos i francuski duh.

Le coq Sportif

Kolekcija
Evropski brend broj 1 tokom sedamdesetih i osamdesetih, marka je na stazama stare slave od kad je 2006. godine, zahvaljujući novom timu stručnjaka i njihovom radu na razvoju novih i uzbudljivih projekata, koji treba da repozicioniraju francuski brend kao alternativu na tržištu.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf