Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Kangol
KangolOsnovan u Kumbriji, Engleska, 1938. godine, i usvojen ranih osamdesetih od strane predvodnika hip-hop fenomena, Kangol zadržava reputaciju kao proizvođač kapa svetske klase. Priča se da je ime Kangol izvedeno iz Knit/ANGora/woOL (Pletenje, Angora, Vuna). 

Kangol beretke su prvi nosili britanski vojnici u Drugom Svetskom Ratu, a najzapamćeniji vojnik sa ovom beretkom sigurno je General Bernard Montgomeri, nosivši kapu koja je kasnije evoluirala u ikonu-Kangol 504 Cap.

Aktuelno

Sa osećajem za životnu sredinu…u svakoj okolini. Kangol kape za proleće/leto 2008., štite od jarkog sunca, odbijaju natapajuću kišu i uvek privlače pažnju na ulici. Moderni klasici udomljavaju veliki dijapazon svežih linija, dezena i šara. Organski materijali su u braku sa geometrijskim grafikama s tri linije. Pleteni oblici su kreirani od ekoloških tkanina kao što su Bamboo, ili Corn i Modal. Fabričke tkanine se sreću sa uličnim stilom u sunčanim šeširima koji štite od štetnog ultraljubičastog zračenja. Lan je tema koja se ponavlja prilikom bojenja u Multi Tex metalik boju ili indigo plavu.

Kangol


Kolekcija
„Rođen kao Britanac, ali odgojen na ulicama Nju Jorka“, podvlači ono što jesmo, odakle dolazimo i za šta se zalažemo. Brend Kangol je danas kulturna fuzija, uzimajući ono što je najbolje iz britanskog nasleđa i retro hip-hopa, a sve to miksujući ga sa modom sutrašnjice.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf