Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Helly Hansen

Helly HansenBrend Helly Hansen - funkcionalnost, stil i čvrstina. 1877. godine morski kapetan Helly Juell Hansen, posle dvadeset godina pecanja u norveškom fjordu, odlučio je da učini nešto da zaštiti ribare od neugodnih uslova na moru.

Skupio je tovar grubog materijala i lanenog ulja, a zatim je počeo da dizajnira i šije jakne, pantalone i kape pogodne za upotrebu na okeanu.

Aktuelno
Helly dobija priznanje za klasičan, ali progresivan izgled, ali je najviše cenjen zbog jedinstvene tehnologije. Ova sezona nije izuzetak. Sigurnost i izdržljivost su prisutni u svim modelima linije. Fluorescentni elementi prisutni su na jaknama, majicama i obući za vodene sportove. Najkvalitetniji proizvodi vrhunske tehnologije su namenjeni za profesionalne mornare i ljubitelje vode. LIFA® Stay Dry je tehnologija koja vam omogućava lako disanje kože i inkorporirana je u širok spektar proizvoda koji pomažu da vam bude prijatno i udobno bez obzira da li je vlažno ili je vrućina.

Helly Hansen

Kolekcija
Život na otvorenom moru je bio naš temeljac kroz ovih 130 godina. Dajemo šansu svakome da se bavi profesionalnim jedrenjem, kao i što omogućavamo majstorima mora da teške pripreme pretvore u vrhunski rezultat, a to predstavlja odraz našeg sopstvenog posvećenja. Helly Hansen je zaštitni sloj između čoveka i sila prirode. Mi pravimo korisnu odeću za preživljavanje, rad i sport.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf