Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Guess
GuessOsnovan 1981., brend GUESS je počeo kao firma za proizvodnju džinsa, i od tad je ova kompanija uspešno izrasla u globalni brend koji promoviše jedinstveni stil života. Više informacija možete naći na sajtu www.guess.com.

 

Aktuelno
Vladavina kroja spuštenog struka je gotova: posedovanje naših poslednjih modela za proleće/leto 2008. su pod apsolutnim „moranjem“. Krojevi odeće od teksasa su inspirisane osamdesetim. Guess predstavlja visoko strukirane krojeve od tankog džinsa, dok super ženstvene suknje i šortsevi, koji se dužinom prostiru do lista noge, nude povratak neprevaziđenom šarmu i lepoti lica iz prošlosti koja su proslavila brend. Muške teksas pantalone reflektuju moderni rok stil sa krojem „uske noge“, koji ocrtava figuru. Rastegljivi materijali su ključni za sledeću sezonu, oličeni u kolekcijama Comfort Denim, Bull i Gabardine Comfort.

Kolekcija
Guess za proleće/leto 2008. putuje na predivne plaže Brazila. Boje reflektuju okeanske nijanse plaže Kopakabana, sa osnovnim bojama kao dominantnim. Večernja inspiracija dolazi iz ludih noćinih žurki na Ibici, sa osvrtom na haus i tehno muziku. Ova linija dolazi sa efektom štampe na pamuku i proštepanim linijama, kao i mini šorcevima sa otštampanim slikama i spojevima sa metalnim držačima. Mekoća i komfor sa osećajem svile odlika su kratkih sukanja sa blagim linijama koje se spuštaju niz telo formirajući jasne oblike. Plus novine, koje se odlikuju u bezbrižnom pranju, koje omogućuje nova tehnologija štampe na tkanini.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf