Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame arrow Banka za čuvanje matičnih ćelija otvorila predstavništvo u Srbiji
Banka za čuvanje matičnih ćelija otvorila predstavništvo u Srbiji
brendoviInScientiaFides (ISF) - Banka za čuvanje matičnih ćelija iz San Marina, otvorila je vrata svog predstavništva u Srbiji za buduće klijente, na adresi Uzun Mirkova br. 3a u Beogradu.
Otvaranje predstavništva ISF Sirmia, biobanka InScientiaFides je omogućila budućim roditeljima iz Srbije da ostvare jedinstvenu mogućnost čuvanja matičnih ćelija iz krvi pupčanika svoje bebe u periodu na 30. godina.
InScientiaFides je privatna biobanka, koja posluje u skladu sa EU smernicama i  standardima kvaliteta ISO, GMP i FACT (Fondacije za akreditaciju celularne terapije) i koja nudi usluge najvišeg kvaliteta u tretiranja matičnih ćelija a koje se odnose na transport, preradu i krioprezervaciju odraslih/zrelih matičnih ćelija sa posebnim osvrtom na one sadržane u krvi pupčanika.
InScientiaFides je uključena u naučna istrazivanja kroz analizu i proučavanje odraslih matičnih ćelija u saradnji sa Bankom tkiva Bolnice San Camillo Forlanini u Rimu.
Proces prikupljanja matičnih ćelija iz krvi pupčanika obavlja se neposredno nakon porođaja, traje par minuta i bezbolan je za majku i bebu, nakon čega se krv šalje u laboratoriju na obradu i krioprezervaciju (zamrzavanje) na temperaturi -170/-180 ° C. InScientiaFides je zahvaljujući svom visoko kvalifikovanom timu i savremenoj tehnologiji u stanju da pomogne roditeljima pri svakom koraku procedure, od trenutka uzimanja uzorka, kao i tokom  narednih 30 godina čuvanja uzorka Vašeg deteta. Detalje o proceduri za čuvanje matičnih ćelija možete naći na sajtu www.inscientiafides.rs
Matične ćelije su nespecijalizovane ćelije našeg tela koje imaju sposobnost stvaranja različitih vrsta tkiva tokom svog razvoja kao sto su ćelije krvi, srca, nervnih ćelija, bubrega, mrežnjače i td. Druga ključna funkcija matičnih ćelija je njihova prilagodljivost, koja omogućava da matične ćelije dobijene iz krvi pupčanika mogu da regenerišu krv ali i tkiva (epitelna, endotela, neurone i dr. ) uključujući i tela. Njihova regerativna sposobnost čini ih podobnim za potpuno izlečenje ili pomoć pri lečenju različitih vrsta leukemije, metaboličkih bolesti i bolesti anemija.
 
Kontakt telefoni Banke matičnih ćelija ISF:
0800 123 113 (besplatan poziv iz fiksne mreže)
011 218 68 48

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf