Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Diadora

DiadoraZajedno sa još nekoliko velikih šampiona, napisali smo neke od najlepših stranica u istoriji sporta. Brend Diadora može da računa na skoro nenadmašan dijapazon neverovatnih sportista u svom portfoliju, od Airtona Sene do Bjerna Borga, od Marka Van Bastena do Roberta Bađa i Frančeska Totija.

Danas Diadorina proizvodna linija nije fokusirana samo na sportove kako što su tenis, fudbal, atletika i biciklizam, već i na modu. Diadorina slavna prošlost evocirana je prilikom kreiranja linije Zaostavština, koja donosi vrhunske domete u svakodnevni stil sa novim bojama i materijalima. Ne zaboravljajući prošlost, ali stremeći ka velikoj budućnosti.

Aktuelno
Diadorin Dijapazon: Patike za disko.
Metalni elementi i boje za nove Diadorine patike iz kolekcije Zaostavština, ponovo otkrivaju oštar izgled glamura i disko muzike osamdesetih. Tanka linija i jasne nijanse prave od ovog komada obuće apsolutnu neophodnost za svakog ko drži do sebe.

Kolekcija
Diadora Zaostavština: Svaki dan nova priča. Mnogo različitih izgleda sa najraznovrsnijim bojama i stilovima za samo jedan brend. Diadora vam pomaže da izrazite sve strane vaše ličnosti.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf