Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Converse
ConverseNegde tokom 1908., Marquis Converse je pogledao u budućnost. To ga je inspirisalo, dobio je ideju, i postupio je po osećaju. Sada je red na nas. Novo Converse stoleće znači daje kucnuo čas da preuzmemo rizik i delujemo po inspiraciji.

Moramo da kanališemo duhove deset decenija Converse vizionara i pogledamo u sopstvenu budućnost.
“Naša kompanija je organizovana 1908., u potpunom uverenju da postoji velika potražnja kod prodavaca u maloprodaji za kompanijom koja će proizvoditi gumenu obuću i biti dovoljno nezavisna, kako ne bi kopirala ostale u onome što rade.”

Aktuelno
Ova godina će biti proslava veka kako je brend Converse lider u svetu sporta i popularne kulture. Marketinške priče će biti fokusirane na košarku i muziku, ali će takođe otkriti neke nove domete u kome je ovaj brend prisutan. Converse RED, Converse by John Varvatos i Dwyane Wade su proizvodi će struktuirati brend kroz godinu i pomoći u utemeljenju puta za još jedno Converse stoleće.

Converse 

Kolekcija
Za pet generacija, Converse brend je bio na stopalima onih koji su bili dovoljno hrabri da prate svoj put, individualci koji nam pokazuju koliki su stvarni životni dometi i inspirišu nas da ostvarimo svoje sopstvene snove.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf