Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Burton
Burton1977. godine Jake Burton Carpenter, osnovao je Burton Snowboards u njegovoj brvnari u amričkoj državi Vermont. Od tad, Burton je dolivao ulje na vatru rastućeg snowboard sporta širom planete, sa svojim eksplozivnim proizvodima, kao i sa nastupima njegovog vrhunskog snowboard tima.  Napinjući se iz petnih žila da sport bude prihvaćen i da dobije priznanje kakvo zaslužuje. 1996. Burton je počeo da širi svoju porodicu brendova koja sad uključuje i opremu za skijanje na dasci kao i odeću. Ova kompanija je privatno vlasništvo Jake Burton-a, sa sedištem u Burlingtonu, savezna država Vermont, sa međunarodnim predstavnišvima u Innsbruck-u, u Austriji i Tokiju u Japanu.

Aktuelno

Inovativna grafika, boje i stil u kombinaciji sa uličnim “fazonom” i military izgledom, nalaze se u Burtonovoj liniji za muškarce za proleće/leto 2008., nazvanoj “Stepping Razor”. Modno inovativna linija B by Burton je ženska kolekcija koja spaja planinsko nasleđe kvaliteta i funkcionalnosti sa urbanom estetikom.

Kolekcija
Burton kontinualno pomera granice kreirajući jedinstvenu i svrsishodnu odeću koje su kulminacija individualnosti, kreativnosti, kao i svežeg pristupa dizajnu. Kao i kod svih Burton proizvoda, modne linije su namenje borderima, i inspirisane su onim što je najvažnije, snowboarding-om. Iskustva sa ski staza, putovanja po svetu i života na snegu, utiču na svaki aspekt Burtonovih modnih linija.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf