Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame arrow Šta svaka žena zaslužuje od muškarca
Šta svaka žena zaslužuje od muškarca

brendoviRetko koja žena nema spisak osobina koje traži u partneru: on mora da bude seksi, šarmantan, duhovit, mačo... Ali, postoje i mnogo dublje potrebe i zahtevi...

Iako je žene često teško razumeti, ipak postoje neke osnovne stvari koje im treba pružiti kako bi se osetile jedinstvenim, posebnim i voljenim. Da biste bili uspešan,zreo i odgovoran partner, napravilismo smo spisak stvari koje žene žele, a, na kraju krajeva, i zaslužuju.
 
Potpuna pažnja
Prvo što zaslužuju jeste vaša potpuna pažnja u važnim trenucima. Ako ona prolazi kroz emocionalnu krizu, nemojte da je ostavite i odete sa drugovima na piće ili utakmicu jer jednostavno ne znate kako da reagujete i nosite se sa njenom tugom. Možda je vama lakše da je pustite da se isplače, ali verujte, svaka žena će ceniti i samo ako ostanete uz nju i u tišini je grlite.

Lepe reči

Komplimenti koje kažete jasno i glasno znače svakoj pripadnici lepšeg pola. Žene žele nešto više od osmeha i namigivanja. Nije na odmet s vremena na vreme (po mogućstvu svaki dan) da joj kažete da izgleda neodoljivo.
 
Lepi maniri
Lepo ponašanje je poželjno čak i ako ste godinama u vezi. Iako ste je osvojili već posle prvog pozdrava, to ne znači da možete početi da se ponašate kao kreteni i uzimate svoje drage zdravo za gotovo. Lepi maniri uvek su dobrodošli i žene zaslužuju takvo ponašanje.
 
Bez laži, molim!
 Ili bar napravite ravnotežu između istine i malih laži. Neće vas ubiti ako joj prećutite da vam njena mama ide na živce ili da joj ručak baš i nije ispao najbolje. Sitna zaobilaženja istine nekad su dobra za vezu. S druge strane, važne stvari nikako ne smete da prećutite.
 
Potvrda ljubavi
Žene vole osećaj pripadnosti i zato nemojte da se stidite da otvoreno pokažete da je vaša, bilo da je to pred prijateljima, porodicom ili čak i na Fejsbuku. Umesto statusa „single", na Fejsbuku obavezno definišite svoj status kao „in relationship". Elektronska izdaja boli kao i prava. Ako ne želite da priznate da ste u vezi, to žene mogu da protumače kao da ostavljate prostora za još nekoga.

Snažna volja
 Imajte snažnu volju, što znači – nikada joj ne recite da je histerična i nesnosna kada je u PMS-u. Ove reči je dozvoljeno koristiti samo ako ona i sama prizna da puca po šavovima zbog PMS-a. Ali, čak i u tim situacijama treba samo da se nasmešite i klimate glavom.

Budite moderni vitez
Neće vas ubiti ako s vremena na vreme dođete po nju kada radi do kasno. Štaviše, možete da je pokupite i odvedete u svoj stan gde ćete joj spremiti mirišljavu kupku. Dobro, ako je to previše, samo je izbavite s posla i odvedite na mirnu večericu. Umeće i to da ceni.

02.07.2009. Poslovna Žena

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf