Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame arrow Emocionalna inteligencija poboljšava seks
Emocionalna inteligencija poboljšava seks
brendoviU istraživanju u kojoj je učestvovalo oko 2000 žena pokazalo se da žene s većim koeficijentom emocionalne inteligencije doživljavaju veći broj orgazama i da emocionalna inteligencija igra bitnu ulogu u seksualnom životu.
Sve učesnice ispunile su upitnik dajući detalje o svom seksualnom ponašanju i odgovarale na pitanja vezana uz test njihove emocionalne inteligencije. Istraživanje je pronašlo značajnu vezu između emocionalne inteligencije i učestalosti orgazma za vreme odnosa i masturbacije kod žena koje su u stanju tumačiti i kontrolisati svoja i tuđe osećanja.
Profesor Tim Spector, autor ovog istraživanja, je rekao: "Ovi nalazi pokazuju kako je emocionalna inteligencija prednost u mnogim aspektima života, uključujući i spavaću sobu. Ova studija zasigurno će pomoći u razvoju ponašanja i kognitivne terapije kako bi se poboljšao seksualni život žena."
Ne znam jeste li znali, trećina žena teško postiže vrhunac za vreme seksa. Paula Hall, psihoterapeutkinja za seksualne odnose kaže: "Emocionalna inteligencija je vrlo važna u smislu prevladavanja problema. Većina žena i muškaraca imaju nekoliko problematičnih faza u životu. To je česta situacija. Ako ste svesni svojih vlastitih osećanja, možete o njima razgovarati, i vrlo je verovatno da će svi biti zainteresovani za rešavanje problema."

Podeli link

Komentari (4)add

Sad mi je lakse
napisao/la Desa, May 19, 2009

Tu je dakle problem?! Ona je seksualno neinteligentna! A ja mislio da je u meni problem. Sta sve nisam probao. Koja sam ja budala!!! Idem odmah da razgovaram o osecanjima sve dok oboje ne postanemo svesni istih. Hvala Brendovi, pravi ste frendovi.Kako da se unapredim?
napisao/la Violeta, May 19, 2009

Pre nekog vremena citala sam clanak o pomenutoj kognitivnoj terapiji, ali nigde nisam nasla detaljnije da procitam o tome. Razgovarala sam i sa dve svoje najbolje drugarice koje imaju slican problem (ne mogu bas uvek) i sve tri smo veoma zainteresovane da prosirimo svoju seksualnu inteligenciju i naucimo da kontrolisemo svoja osecanja. Da li bi neko mogao da mi kaze kako da dodjem do clanaka prof. Spectora ili do nekih vezbi pojasnjenih korak-po-korak?
Unapred sam zahvalna na svakoj pomoci.

Problem?
napisao/la Momcilo, May 19, 2009

Sa mnom je svaka seksualno inteligentna.

Macho lazovi
napisao/la Nevena, May 19, 2009

Ma da, Momcilo, sve se tope u tvom narucju i dozivljavaju orgazam cim ih pogledas. Te macho lazi mozda prolaze na klupici u tvom kraju dok ljuljas peto pivo s ortacima, ali da ti otkrijem jednu tajnu - zene glume orgazam! Pojma ti nemas o zenama i ocigledno si ih imao samo par (ako si ih uopste imao). Kljuc seksualnog uspeha i jeste u spoznaji svojih i partnerovih osecanja. Najbolji afrodizijak je ljubav!

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf