Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
British Knights

British KnightsNaša istorija počinje u ranim osamdesetim. Tih godina, British Knights su jasno definisale svoj karakter koji je vrlo samostalan i specifičan, baziran na ekstremnim sportovima i jedinstvenom BK urbanom izgledu.

Inspiracija je nađena u svetu surfa, skejtinga i hip hopa. British Knights su se pozicionirale kao urbani brend, povezan sa muzikom, obraćajući se prvenstveno mladim muškarcima koji žive na asfaltu. Inicijali brenda B i K su često korišteni u medijima, muzici i na ulici. Na primer, u ranim devedesetim British Knights su sponzorisale poznatog američkog repera broj 1, MC Hammer-a. Takođe, British Knights je bio prvi, čija se reklama emitovala na naširoko rasprostranjenom muzičkom kanalu MTV.

British Knights 

British Knights će nastaviti da stremi ka novim visinama.

Ono što je počelo kao nepoznata kompanija u Nju Jorku, je naraslo do jednog od najvećih i naširoko rasprostranjenih, svetskih brendova.

Kvalitet, originalnost i stil su osnova naše velike prošlosti i trenutnog uspeha, koji obrazuju ukus i pružaju nove izazove za budućnost sa stalnim širenjem raspona British Knights obuće.

 

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf