Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Avirex
ImageDaleke 1942, mala laboratorija na Long Ajlendu je dobila prvu eksluzivnu dozvolu za proizvodnju kožnih jakni, i decenijama unapred je oblačila Američke pilote u jakne sa brendom „Avirex“, ali i svakog ko se osećao kao pilot.

Nedugo zatim, mladi njujorški advokat je otkrio ovu malu kompaniju i transformisao je Avirex u brend. U Drugom svetskom ratu, kompanija je proizvodila pilotske jakne nazvane Bomber wear, a po završetku Avirex se kockao i dobio kada je, gonjen svojom strašću, pilotske jakne ponudio civilnom tržištu. Danas je Avirex, nadaleko poznat po svojim proizvodima, ponovo ponudio svetu istorijske modele svojim vojnih jakni. Veliku popularnost ove jakne duguju svojoj vernosti originalnom dizajnu, kao i popularnim filmovima, naročito iz osamdesetih, gde su se ustoličile kao neophodan artikal za izgled momka na zlom glasu.

Avirex 

Avirex-ova misija se nastavlja, od proizvodnje preko promocije i distribucije ovog brenda, sa istim ciljem kao iz prošlih vremena, ali sa pogledima okrenutim u budućnost, uvek iznova formirajući ukus mladih.

AVIREX U.S.A. -posvećenost autentičnom i istorijskom dizajnu, sa najnovijim konceptom okrenutim ka mladima.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf