Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Lexus

LexusLexus je auto brend nastao je 1989. godine, kada je i lansirana prva Lexus luksuzna limuzina LS400. Jedan od osnovnih principa na kojima počiva ovaj brend je težnja ka savršenstvu. 

Brend Lexus pruža najviše zadovoljstva vozačima i ta reputacija je dovela do toga bude najprodavaniji brend luksuznih vozila u Americi. Za 19 godina rada, Lexus je postao ozbiljan konkurent ostalim luksuznim vozilima. Lexus vozila po kvalitetu konkurišu brendovima kao što su Mercedes Benz, Jaguar, BMW i mnogi drugi.

Lexus

Lexus je ogranak Toyote. U pitanju su automobili poznati po tihom radu motora, kvalitetnoj završnoj obradi, kvalitetnim materijalima od kojih su napravljeni, ali i mogućnosti da se Lexusova težnja ka perfekciji vidi se na svakom njegovom modelu koje obično karakterišu snažni motori, dinamičan izgled i izuzetno elegantna unutrašnjost vozila.

Lexus

Lexus inovativnim razmišljanjima i principima uspostavlja nove standarde automobilskih tehnologija i tehničkih karakteristika, koje su unikatne i jedinstvene među svim prizvođačima automobila.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf