Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Fiat
FiatKompanija je osnovana pre više od sto godina, na samim počecima automobilske industrije, a istovremeno pridaje veliki značaj proučavanju potrošača i njihovih želja i potreba, trudeći se da na konkretan i dostupan način odgovori na sve njihove zahteve.

Samo ime FIAT je skraćenica od Fabbrica Italiana Automobili Torino, što u prevodu znači: „Italijanska fabrika automobila Torino“. U vreme svog osnivanja, 11. jula 1899. bila je anonimno društvo (što je i stajalo kao dodatak ispred imena), a prva fabrika je osnovana naredne godine u gradu Korsu i zapošljavala je oko 150 radnika. Danas je Fiat najveći italijanski proizvođač automobila.

Fiat

Logo Fiata kroz sve etape istorije kompanije i automobila.

Fiat je do sada bio više puta proglašen za automobil godine, a poznat nam je po nekim, sada već kultnim, modelima kao što su :TIPO, Uno, 128, Marea, Kroma, od kojih su popularni Stojadin i Fića proizvođeni i u okviru kragujevačke fabrike „Zastava“.

Fiat

Danas su Fiatovi automobili poznati po svom svežem i upečatljivom stilu, originalnom italijanskom dizajnu, ali i po tome što klijentima nude realna rešenja. Inovacije i emocije su uvek bile u osnovi tradicije Fijata, koji se trudi da u svojim automobilima ponudi napredne tehnologije dostupne svakome, ali i pametna rešenja u svim modelima, da učini život lepšim i lakšim. Obećavaju da će tako nastaviti i u budućnosti.

Fiat 

14.10.2008. Vlada Srbije i Fiat su osnovali zajedničko preduzeće "FIAT automobili Srbija" za proizvodnju putničkih automobila sa sedištem u Kragujevcu. Direktor novoosnovanog preduzeća je Đovani De Filipis.

 

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf