Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Sony
SonySony je jedna od najvećih kompanija u svetu, koja trenutno zapošljava oko 180.000 radnika. Soni se bavi proizvodnjom i prodajom kućne i profesionalne elektronike, igračkih konzola i drugih visokotehnoloških proizvoda.

S druge strane, Sony je jedna od najvećih svetskih medijskih kuća, u čijem vlasništvu je, između ostalog i filmski studio Columbia Pictures.
Sedište kompanije je u Tokiju. Kompaniju su osnovali Akio Morita i Masaru Ibuka 07.05.1946. godine. Prvobitan naziv kompanije glasio je Tocuko, ali je, po rečima Akija Morite, Amerikancima ova reč bila suviše teška za izgovor. Savremeno ime Sony potiče od latinske reči za zvuk – sonus. Iako su se čelnici kompanije trudili da pronađu ime koje ne postoji ni u jednom jeziku, Sony se često povezuje se engleskom rečju sonny.

Sony 

Sony je oduvek posebnu pažnju obraćao na smanjenju dimenzija proizvoda i tehnike, koja služi za zabavu, a ime je sagradio na inovacijama i privlačnom dizajnu.
Od najranijih dana Sony je stekao reputaciju po pitanju inventivnosti, mašte i pouzdanosti kakvu ima mali broj kompanija. Tokom godina, bilo je mnogo revolucionarnih pronalazaka.

Sony 

Manje je poznato da je Sony 10 godina među prvim koji sprovode ekološke inicijative - nalazi načine da pokaže posvećenost očuvanju životne sredine. Neprekidno rade na usavršavanju i proceni svojih proizvoda, postupaka i svog potencijalnog uticaja na planetu i životnu sredinu.
 

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf