Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Nescafe
NescafeNescafe je najveći brend instant kafe, čiji naziv predstavlja kombinaciju reči Nestle i Cafe. Pored ovoga, nes je danas sinonim za sve vrste instant kafe. Slogan kompanije je Jedan pravi trenutak – jedan nescafe.

Tridesetih godina prošlog veka Brazil se obratio kompaniji Nestle sa molbom da se pronađe način za čuvanje i industrijsku preradu zrna kafe. U Brazilu su svakodnevno propadale ogromne zalihe kafe zbog nedostatka tehnologije za preradu i čuvanje zrna kafe posle sušenja i početne obrade.
Tokom narednih 7 godina Maks Morgentaler i njegovi saradnici su tražili način da naprave „kockicu kafe“, koja bi mogla da sačuva sva svojstva zrna i izdrži dugo čuvanje, a da se kasnije dodavanjem vode pretvori u napitak. Prvog aprila 1938. je prvi put proizveden Nescafe u industrijskim uslovima. Proizvodnja je započeta u švajcarskom gradiću Orb, udaljenom oko 50 km od sedišta Nestle u gradu Vevej.
Danas je Nescafe lider na tržištu kafe u 83 zemlje sveta.

Nescafe 

Vrste Nescafe: Nescafé Classic, Nescafé Gold, Nescafé Espiro, Nescafé Cap Colombie, Nescafé Espresso, Nescafé Montego, Nescafé za dame, Nescafé Alta Rica.

Zanimljivost:
Za vreme Drugog svetskog rata, Nescafe je zbog svog jednostavnog načina pripreme bio toliko popularan među vojnicima, da je sva proizvodnja fabrike u SAD, koja je iznosila oko milion kesica godišnje, odlazila isključivo na snabdevanje vojske. Kompanija Nescafe je zbog ovoga čak dobila i specijalnu nagradu od vlade SAD za organizaciju snabdevanja oružanih snaga,

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf