Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Pfizer
PfizerKompaniju Pfizer je osnovao Čarls Pfizer 1849. godine u Bruklinu, a današnje ime je nastalo 2000. godine kao rezultata ujedinjenja kompanija Pfizer i Warner-Lambert Company. Glavni cilj je briga o zdravlju.

Reč je o farmaceutskoj kompaniji sa 160 godina dugom tradicijom  koja se nalazi u Njujorku.
Danas se proizvodnja odvija u fabrikama u preko 46 zemalja, između ostalog i u Americi, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Holandiji, Turskoj, a postoje i predstavništva u više od 100 zemalja. Zapošljava 106.000 radnika.

Pfizer 

Iz proizvodnog programa Pfizera izdvajamo analgetike, lekove za snižavanje krvnog pritiska i holesterola, antiupalne lekove, lekove za potenciju, ali i mnoge druge.
Pfizer svoju brigu o zdravlju potrošača pokazuje ne samo lekovima koje nudi, već i pružanjem finansijske podrške najvećoj svetskoj organizaciji za istraživanja u oblasti farmacije: Pfizer Global Research and Development.
Neki od poznatih lekova koje proizvodi Pfizer su: Benadryl, Sudafed, Listerine, Desitin, Visine, Ben Gay, Lubriderm, Zantac75 i Cortizone. Ova kompanija je takođe i idejni tvorac i proizvođač čuvene Vijagre.

Pfizer

Pfizer je posvećen cilju da bude globalni lider u zdravstvu i promeni živote milionima ljudi pružajući bezbedne, efektne i pristupačne lekove i s njima povezane medicinske usluge onima, kojima su potrebne.
Tokom svoje dugogodišnje istorije brend Pfizer je dobio mnogobrojne nagrade u oblasti finansija i poslovanja, zbog politike korporacije, odnosa prema zaposlenima, radnog okruženja, ali i filantropije.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf