Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Toyota
Toyota brendoviToyota Motor Corporation je najveća japanska autokompanija sa središtem u grad Toyoti. Toyota je poznata ne samo po svojim izdržljivim i pouzdanim automobilima, već i po brizi o životnoj sredini. Logo kompanije predstavlja stilizovana petlja.

U svom proizvodnom programu Toyota ima putničke automobile, jednoprostorna vozila, 4 x 4 modele, ekološke modele i komercijalna vozila. Na našem tržištu je prisutna sa sledećim modelima: Aygo, Avensis, Hilux, Hiace, Yaris, RAV4, Auris, Prius, Corrolla, LC, Corrolla Verso, LC V8, Land Cruiser.  Logo treba da ukaže na to da je kompanija svoj rad započela proizvodnjom automatskih razboja za tkanje.

Istorija
Toyotina priča počinje krajem 19. veka, kada je Sakichi Toyoda izumeo prvu tkačku mašinu koja je napravila revoluciju u tekstilnoj industriji zemlje. U januaru 1918, Sakichi je osnovao Toyoda Spinning & Weaving Company i uz pomoć svog sina Kiichira Toyode ostvario svoj životni san – konstruisao je automatsku tkačku mašinu 1924. godine. Dve godine kasnije, osnovao je kompaniju Toyoda Automatic Loom Works.
Poput svog oca, Kiichiro je bio inovator. Tokom svojih poseta Evropi i Sjedinjenim državama u 1920-im godinama, duboko se zainteresovao za automobilsku industriju koja je bila u povoju. Na najbolji način iskoristivši 100.000 funti koje je Sakichi Toyoda dobio od prodaje patentnih prava na svoju automatsku tkačku mašinu, Kiichiro je postavio temelje Toyota Motor Corporation (TMC), koju je osnovao 1937. godine. Od tkačkih mašina do automobila, glavna smernica Toyote je bila probijanje granica proizvodnje.

Toyota brendovi

O sebi kažu sledeće:
Toyota je jedan od najvećih proizvođača automobila na svetu, sa prodajom od preko 8.8 miliona modela u 2006. na svih pet kontinenata. Na Top 10 listi 500 najvećih kompanija po Fortune magazinu, Toyota je među vodećim svetskim korporacijama i ponosno zauzima mesto najomiljenijeg proizvođača automobila, priznanja koje, kako veruju u kompaniji, potiče od njene posvećenosti zadovoljstvu kupca. Toyotu čini niz vrednosti i principa koji imaju korene u godinama kada je kompanija osnovana u Japanu.

O motivima:
„Od ovog trenutka, želim da se ujedinimo i zajedničkim snagama pronađemo način da stvorimo superiorna vozila“.
Kiichiro Toyoda
Osnivač, Toyota Motor Corporation, May 1939
Ništa nije toliko dobro da ne može biti bolje. Zato mi neprekidno težimo da budemo bolji u svemu što radimo. Ovo nije samo moto ili parola koju proklamujemo, a kasnije zaboravimo na nju. To je prosto način na koji mi radimo. Mi zato imamo i reč „kaizen“. Ona znači „stalno poboljšanje“ i osnovni je princip koji nas vodi ka postizanju našeg cilja potpunog kvaliteta.

Toyota brendovi

Toyotine nagrade
Toyota je osvojila mnoštvo međunarodnih nagrada koje su još jedna potvrda njene predanosti kvalitetu.
Toyota Auris osvaja 5 zvezdica za bezbednost
Euro NCAP je potvrdio da je nova Toyota Auris nagrađena sa maksimalnih pet zvezdica za zaštitu odraslih putnika u proceni bezbednosti putem „kreš“ testova. Auris je osvojio 100% poena za bočni udar i postigao ukupno 35 poena za bezbednost odraslih putnika, što je najveći rezultat u klasi.
Novi Toyota Avensis: najbezbedniji automobil u klasi prema Euro NCAP
Organizacija za procenu bezbednosti Euro-NCAP je nedavno uvela još oštriji režim testiranja – Toyotin Avensis je prihvatio izazov i prošao kao pobednik.
Avensis je prvi automobil koji je testiran po novim rigoroznim standardima i osvojio je najviše priznanje bezbednosti – maksimalnih pet zvezdica. Avensis je u samom vrhu sa osvojenih 34 poena, što ga čini zvanično najbezbednijim automobilom predstavljenim u Evropi.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf