Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Durex

Durex brendoviKompanija Durex se bavi proizvodnjom prezervativa, lubrikanata, vibirrajućih prstenova (play), istraživanjem javnom mnjenja, a u saradnji sa raznim zdravstvenim organizacijama i propagiranjem sigurnog seksa.

Naziv brenda potiče od tri osnovna atributa ovog proizvoda; izdržljivost (durability), pouzdanost (reliability) i savršenstvo (excellence).


Vrste durex kondoma:
Extra safe – sa spermicidnim lubrikantom za dodatnu zaštitu
Select – sa ukusima
Performa – za produženo uživanje
Ribbed – sa rebrastom teksturom
Sensation – sa tačkicama za dodatnu stimulaciju
Fetherlite – najtanji

Durex brendovi

Za brend Durex je posebno važna komunikacija sa potrošačima, koju ostvaruje pretežno preko svog internet portala durex.com. Portal ima i 52 lokalne prezentacije, uključujući i srpsku, na kome se mogu naći zanimljivosti iz istorijata prezervativa, istorijat kompanije, saveti o sigurnom seksu, saveti o seksu uopšte, ali i učestvovati u različitim anketama i razmenjivati informacije.
Durex nije samo najpoznatiji brend prezervativa, već i veliki inovator u ovoj oblasti, kome se pripisuju sledeći izumi: prezervativ sa lubrikantom (1957.), anatomski oblikovani prezervativ, prezervativ koji nije izrađen od lateksa.
Godine 1915. u LA Džekson je u Londonu otvorio kompaniju za proizvodnju proizvoda od gume (London Rubber Company), koja je prodavala frizersku opremu i prezervative proizvedene u Nemačkoj. 14 godina kasnije registrovan je brend Durex, a 1932. ova kompanija započinje sopstvenu proizvodnju prezervativa u Velikoj Britaniji.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf