Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Pantene

PantenePantene je jedan u nizu brendova koji pripadaju kompaniji Proctor and Gamble. Naziv brenda potiče od reči pantenol, koji zapravo predstavlja drugi naziv za provitamin B5.

Brend Pantene nastao je 1947. godine u laboratoriji švajcarskoj farmaceutskoj kompaniji Hoffman – La Roche. Tada se šampon zvao samo Pantene, što je trebalo da ukaže na prisustvo provitamina B 5 u njegovom sastavu. Prvi šampon je pušten u prodaju 1948, a prvi balsam 1973.
Početkom osamdesetih godina Pantene je kupila kompanija Richardson Vicks, koju je dve godine kasnije prisvojio P&G. Odsudni trenutak u istoriji Pantene bilo je preuzimanje od strane P&G, koja je sprovela istraživanje, došavši do zaključka da većina žena kao osnovni znak zdrave kose uzima sjaj. Od tada je akcenat u reklamam postavljen upravo na sjaj, korišćen je slogan Kosa, koja je toliko zdrava da sija, a upravo tada je Pro-V dodat u naziv, što je trebalo još jednom da naglasi prisustvo provitamina B5.

Pantene 

Zanimljivo je da je brend Pantene 2006. godine u saradnji sa Entertainment Industry Foundation organizovao Pantene Beautiful Lengths – inicijativu, koja je trebala da podstakne žene da puštaju kosu i potom je doniraju, da bi ljudi koji su izgubili svoju kosu prilikom hemoterapije mogli besplatno da dobiju perike od prirodne kose. U ovoj akciji je učestvovalo preko 24 000 ljudi, koji su ušli u Ginisovu knjigu rekorda, a među kojima su bile i neke poznate ličnosti, između ostalih i glumica Hilari Svonk, koja je kosu odsekla u emisji Opre Vinfri.

Slogan

Činimo vašu kosu jačom i zdravijom

Vaša kosa ce izgledati kako vi želite dok je god ZDRAVA! Probajte Pantene - za kosu koja izgleda zdravo, sjajno i prelepo. Jer jedino zdrava kosa sija svaki dan!
Pantene Ultra-V je linija šampona i balsama, koja pomaže vašoj kosi da postane jača i zdravija. Pantene sa balsamom sadrži nove mikro-čestice koje pomažu jačanju kose. Ove čestice se šire ravnomernije i brže celom dužinom kose i mnogo ih je lakše ukloniti ispiranjem. Ove čestice čine vašu kosu lakom i bujnom. A, pro-vitamin B prodire u kosu i neguje je od korena dajući joj snagu. Pro-vitamin B5, prisutan u svim Pantene proizvodima, je ključ do zdrave kose. Zahvaljujući njegovoj jedinljivosti sa vodom, Pro-vitamin B5 privlači molekule vode, zadržavajući ih unutar vlasi, a pošto se na taj način kosa HIDRIRA, postaje FLEKSIBILNIJA i OTPORNIJA. Dosežući do korena kose, pro-vitamin B5, pozitivno utiče na njeno zdravlje i normalan rast.

Pantene

Miris Pantena vam daje osećaj neizmerne svežine. Posebno je kreiran za vašu kosu, uz učešce najvećih specijalista iz dobro poznatih kuća: Laura Biagiotti, Hugo Boss, i Giorgio Beverly Hills-a.

Podeli link

Komentari (1)add

Moze da se iskoristi za EXTRA reklamu :)
napisao/la ThePaun, June 04, 2009

http://www.youtube.com/watch?v=3ghrmpdOT4oukoliko imate, kritike, predloge, sugestije, kontaktirajte me na Ova email adresa je zašticena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljucili Javascript

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf