Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Dove
Dove brendoviDove je jedan od mnogobrojnih brendova koji pripadaju kompaniji Unilever. Ova kompanija, nastala ujedinjenjem britanske kompanije za proizvodnju sapuna Lever Brothers sa holandskom fabrikom margarina Uni.

Danas ova kompanija osim margarina i sapuna proizvodi i veliki broj drugih stvari, prisutna je u 88 zemalja, a pripadaju joj brendovi kao što su Dove, Cif, Axe, Signal, Knorr, Domestos, Rama, Rexona, Sunsilk i mnogi drugi.
Brend Dove je rođen 1956 godine u SAD, kada su specijalisti kompanije stvorili jedinstvenu formulu krem-sapuna – sredstva za čišćenje kože, koje je sadržalo jednu čestvrtinu hidratantne kreme. Prvobitno je bio namenjen za čišćenje kože kod ljudi koji pretrpeli opekotine, ali je kasnije pušten u masovnu prodaju. Novi proizvod je naišao na dobar prijem kod potrošača, jer za razliku od običnog sapuna ne isušuje i ne iritira kožu, pa se može koristiti i za kupanje.

Klinička istraživanja su dokazala da krem-sapun Dove:
- ne isušuje kožu
- održava prirodnu strukturu zdrave kože
- uspostavlja zaštitni omotač kože, koji je štiti od agresivnih uticaja spoljašnje sredine
- može se kombinovati sa preparatima za lečenje dermatitisa
- sprečava stearinsku kiselinu da prodre u dublje slojeve epiderma

Zbog uspeha koji je postigao krem sapun proizvođači su odlučili da 1995. godine puste u proizvodnju gel za tuširanje, a kasnije je razrađena cela paleta proizvoda za negu lica, tela i kose. Svi proizvodi sadrži ¼ hidratantne kreme ili mleka. Na ovaj način su se Dove preparati iz sredstva za čišćenje pretvorili u brend ženstvenosti, lepote i zdravlja, koji nudi široki asortiman proizvoda za negu tela i kose. Ali Dove se ne zaustavlja na onome što je već postignuto, več stalno traži savršenije načine nege kose i tela i zbog toga je kompanija Unilever 1980. godine osnovala MILD (Medical Information Link from Dove) koji okuplja specijaliste: kozmetologe, dermatologe i druge medicinske radnike zainteresovane za rad u ovoj oblasti.

Dove brendovi

Iz ponude Dove izdvajamo: krem-gel za tuširanje, proizvode za negu tela, dezodoranse, Dove liniju za pred spavanje, liniju Dodir svežine (obuhvata gelove, mleko za telo, sapune, dezodoranse), antiperspirante, mleka za telo, liniju Sjaj leta, liniju Osnovna nega, kao i liniju za negu farbane kose, kao i za kontrolu gubitka kose usled lomljenja.

Podeli link

Komentari (0)add

 
busy
 
« Prethodna   Sledeca »

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf