Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame
Vesti za Dame
Banka za čuvanje matičnih ćelija otvorila predstavništvo u Srbiji
brendoviInScientiaFides (ISF) - Banka za čuvanje matičnih ćelija iz San Marina, otvorila je vrata svog predstavništva u Srbiji za buduće klijente, na adresi Uzun Mirkova br. 3a u Beogradu.
Opširnije...
 
Ipak nisu svi isti
brendoviTradicionalni mačo tip muškarca se definiše kroz uzdržavanje od emocija, stremljenje ka statusu i uspehu, odvajanjem seksa od emocija, kao i snagom, agresivnošću i homofobijom. Tradicionalne muške vrednosti se menjaju i muškarci doživljavaju (r)evoluciju.
Opširnije...
 
Mogu li muškarci i žene biti samo prijatelji?
brendoviMogu li žene i muškarci biti samo prijatelji, bez romantičnih osećanja? Brojna su istraživanja pokušala dati odgovor na ovo pitanje. Mnogi smatraju da je ideja muško-ženskih prijateljstava vrlo simpatična, ali ona ne postoje.
Opširnije...
 
Žene će nadmašiti muškarce
brendoviŽene su blizu dana kada će prvi put nadmašiti muškarace po brojnosti u radnoj snazi u SAD, što predstavlja istorijski preokret prouzrokovan dugoročnim promenama uloge žena u društvu i masovnim otpuštanjem muškaraca u aktuelnoj recesiji.
Opširnije...
 
Šta svaka žena zaslužuje od muškarca

brendoviRetko koja žena nema spisak osobina koje traži u partneru: on mora da bude seksi, šarmantan, duhovit, mačo... Ali, postoje i mnogo dublje potrebe i zahtevi...

Opširnije...
 
Moderne žene su previše izbirljive
brendoviŽene danas traže g. Savršenog, muškarca svojih snova, prema kom procenjuju sve druge muškarce i što je najzanimljivije većina žena će i pronaći to što traži, pokazalo je jedno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.
Opširnije...
 
Dosada je najčešći krivac za razvod braka
brendoviGlavni krivac za razvod brakova nisu sukobi među partnerima, već jednostavno – dosada. Upravo osećaj dosade u sedmoj godini braka najbolji je indikator budućeg nezadovoljstva i gubitka povezanosti koji se događaju u kasnijim godinama.
Opširnije...
 
Emocionalna inteligencija poboljšava seks
brendoviU istraživanju u kojoj je učestvovalo oko 2000 žena pokazalo se da žene s većim koeficijentom emocionalne inteligencije doživljavaju veći broj orgazama i da emocionalna inteligencija igra bitnu ulogu u seksualnom životu.
Opširnije...
 
Da li je žena ženi lisica?
brendoviJoš je Aristotel rekao da je prijateljstvo jedna duša u dva tela. Definicija prijateljstva ne postoji, da postoji njegova vrednost bi bila umanjena i u današnjem vremenu verovatno zloupotrebljena.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 336

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf