Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame
Vesti za Dame
Da li je žena ženi lisica?
brendoviJoš je Aristotel rekao da je prijateljstvo jedna duša u dva tela. Definicija prijateljstva ne postoji, da postoji njegova vrednost bi bila umanjena i u današnjem vremenu verovatno zloupotrebljena.
Opširnije...
 
Da li muškarcima ističe rok upotrebe?
brendoviNe tako davno najcenjenija ženska osobina od strane muškaraca bila je nevinost i čednost. Danas muškarce najviše privlače inteligentne, obrazovane i finansijski stabilne žene.
Opširnije...
 
Jesu li žene slabiji pol i lošiji vozači?
brendoviZnaju li žene parkirati, imaju li crvenokose prgavu narav i jesu li zaista mršave žene privlačnije? Stereotipi nikada nisu dobri, no ponekad prema njima ipak vrednujemo ljude.
Opširnije...
 
Uzoran mladić ili buntovnik?
brendoviKada bi naše majke birale momka za nas, to bi bio miran i uzoran mladić zaposlen u stranoj kompaniji ili banci. Žene ipak vole nešto drugačije. Buntovnici i pomalo zli tipovi imaju mnogo uspešniji ljubavni život i mnogo više nam se sviđaju.
Opširnije...
 
Žene bi strastveni seks i lepe muškarce bez dlaka
brendoviDobar seks ili sjajan poljubac? Muškarac lepog tela ili predivnog lica? Teška odluka, ipak žene su dale svoj glas. Proverite šta su odabrale. Naime, prema nekim istraživanjima, žene će oprostiti loše poljupce, ali loš seks nikako.
Opširnije...
 
Zašto muškarci varaju?
brendoviSva nedavna istraživanja pokazala su da je 50 posto muškaraca spremno da prevari svoju partnerku. Koji su najčešći razlozi za mušku neveru i bežanje u zagrljaj drugoj ženi?
Opširnije...
 
Seksualna inteligencija
brendoviSeksualna inteligencija je kombinacija veština koja pomaže ljudima da pronađu potpuno zadovoljstvo u seksualnom životu. Ogleda se u odnosu teorijskih i praktičnih znanja i njihovoj primeni u trenutku seksa radi postizanja orgazma i zadovoljenja partnera.
Opširnije...
 
Nek vam proleće uđe u dušu
brendoviPriroda se budi, a posebna svetlost proleća doprinosi da se u telu povišeno luče hormoni sreće. Kako da vam se proleće useli u dušu, otkriva bečki psiholog Julia Umek.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 336

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf