Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame
Vesti za Dame
Da mi je ova pamet a a one godine…
brendoviŠta biste menjale kada bi mogle da se vratite u prošlost?  Da li ste zadovoljni sobom i sa smeškom se sećate nekadašnjih detinjih problema ili postoji potreba za smišljanjem vremenske mašine?
Opširnije...
 
Bračni savetnik iz 1913.godine

brendoviSaveti britanske domaćice Blanche Ebbutt iz 1913. o braku, ljubavi i prigovaranju oživljeni su i gotovo 100 godina posle ponovo su postali hit.

Opširnije...
 
Ljubavni napitak uskoro u apotekama

brendoviOno što je do sada postojalo samo u bajkama, uskoro bi moglo da se nađe i u apotekama, pošto profesor Leri Jang sa univerziteta u Arizoni tvrdi da bi naučnici uskoro mogli da razviju ljubavni napitak.

Opširnije...
 
Dokazano, seks je najbolji lek!
brendoviVođenje ljubavi poboljšava raspoloženje, produžuje život, smanjuje rizik od srčanog udara, jača mišiće, proizvodi osećanje sreće, čisti pore, podstiče cirkulaciju, izoštrava čula...šta reći bacite se na posao!
Opširnije...
 
Ljubljenje - od kakvog je značenja bilo tokom istorije?
brendoviJeste li ikada razmišljali o tome kada su se ljudi počeli ljubiti i šta je to značilo nekada, a šta sada? Jeste li znali da stari Egipćani uopšte nisu praktikovali ljubljenje, čak ni Kleopatra poznata kao velika zavodnica?
Opširnije...
 
Klin se klinom izbija?
brendoviNaš narod često koristi ovu izreku ali zaboravlja da ispod klina ostaju rupe. Kada su prekidi veze u pitanju partneri često pribegavaju „bežanju“ iz jedne u drugu vezu. U većini slučajeva, ovo ipak nije racionalan potez.
Opširnije...
 
Romanse cvetaju na radnom mestu
breČak 40 odsto američkih radnika imalo je ljubavnu vezu sa kolegama iz kancelarije, a 31 odsto ih se venčalo nakon zbližavanja preko posla, pokazalo je istraživanje veb-sajta CareerBuilder.com koje prenosi Rojters.
Opširnije...
 
Sve više muškaraca izbegava seks
brendoviDecenijama su se žene od bračnih obaveza izvlačile izgovorom: 'Nemoj sad, boli me glava', a nova su istraživanja pokazala da su muškarci ti koji sve češće pronalaze raznorazne izgovore samo da bi izbegli seks.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 336

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf