Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame
Vesti za Dame
Činjenice o ljubljenju koje niste znali

brendoviDve nedelje svog života ljudi provedu ljubeći se. Nije to ni loše ako znamo da poljupci sagorevaju kalorije i produžuju život. Takođe se retko može naći osoba koja ne voli poljupce. Romantični, vlažni, strasni, nežni ili pak požudni, u njima svi uživaju.

Opširnije...
 
Kad same upropastimo vezu
brendoviNijedna veza nije bez stresa, razočarenja, problema ili frustracija. Bez obzira da li ste u vezi 6 meseci ili ste 20 godina u braku postoji opasnost da upropastite vezu destruktivnim greškama koje žene prave u vezi.
Opširnije...
 
Zašto lažemo o broju partnera?
brendoviKada dođe do razgovora o seksu, jedna je stvar sigurna: kako muškarci, tako i žene vole lagati o broju  partnera. Zar zaista mora znati koliko ste ih imali? Poznato je da muškarci rado preteruju s brojem bivših partnerki, a žene realni broj umanjuju.
Opširnije...
 
Najbolja dijeta na svetu
brendoviPostoje mnogi vidovi rekreacije, treninga, proizvoda i dijeta koje garantuju siguran uspeh u borbi sa viškom kilograma. Sve dijete su zasnovane na odricanju, ponekad i na mučenju sopstvenog tela jedino je seks dijeta zasnovana na apsolutnom užitku.
Opširnije...
 
Tajna veza između alkohola i seksa
brendoviPriznali mi to ili ne, u našoj kulturi postoji neraskidiva veza između alkohola i seksa. Mnogi misle kako pre seksa moraju popiti par čašica alkoholnog pića kako bi se opustili i ostavili dobar utisak pred novim partnerom.
Opširnije...
 
Šta muškarci ustvari žele od vas

brendoviMislite da je dobar i redovan seks sve što on želi? Ili barem da je to najvažnija stvar? Varate se. On žarko želi vlastitu policu u kupatilu, manje dosadnih porodičnih okupljanja, više vaših ženskih izlazaka, manje povrća, a više nezdravih i slasnih masnoća. Pitate se zašto?

Opširnije...
 
Primenite teoriju u praksi
brendoviŽenske priče često deluju veoma oštro i isključivo. Kada pričaju o muškarcima, žene izgledaju kao da su im kriterijumi previsoki, a stavovi odlučni, čvrsto oformljeni i jaki.
Opširnije...
 
Šta vas čeka nakon prekida veze
brendoviNakon što vas ostavi „ljubav vašeg života“ u vama se počinju gomilati negativna osećanja. Možete izgubiti želju za životom ili poželete biti sasvim sami. Možete se otuđiti iz društva toliko da prestanete izlaziti i prestanete odgovarati na telefonske pozive.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 336

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf