Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti za Dame
Vesti za Dame
F_email projekat kompanije Cisco®
prethodna generacijaF_email projekat kompanije Cisco® je šansa za promenu oblasti delatnosti nezaposlenih žena, ali i za praktično proširenje znanja studentkinja tehničkih fakulteta.
Opširnije...
 
Sretni s 20, 30, 40, 50 i 60 godina
brendovi„Svako ko iznenađujuću prirodu života okrene u svoju korist, a ne protiv sebe, u svim situacijama će ispasti pobednik“, kaže Lynda Field, britanski psiholog. 
Opširnije...
 
Julijin balkon pravo mesto za venčanje

brendoviBalkon na kojem se, prema tvrdnjama Williama Shakespearea, Romeo udvarao Juliji, od sledećeg meseca biće na raspolaganju za venčanja kao pravo mesto za početak braka, javlja BBC News.

Opširnije...
 
Batina je iz raja izašla?
brendoviTo je široko rasprostranjena i odomaćena balkanska poslovica koja u međuljudskim odnosima opravdava upotrebu sile. Da je batina bila dobra ostala bi u raju.
Opširnije...
 
Muškarcima su manje privlačne žene koje piju
brendoviRezultati nove američke studije pokazali su da veliki broj žena zrele dobi, kao i mladih devojaka, konzumira više alkohola nego što to njihovi partneri ili potencijalni mladići žele.
Opširnije...
 
Petina muškaraca veruje da je ok udariti ženu
brendoviJedan od pet odraslih Britanaca smatra da je sasvim uredu udariti svoju ženu ili devojku, pokazali su šokantni rezultati studije.
Razlozi zbog kojih je "OK ošamariti je" variraju od provokativne odeće koju obuče u javnosti do flertovanja s drugim muškarcima.
Opširnije...
 
Šta ženu čini snažnom?
brendoviKad čujete „Ona je snažna žena!“, šta vam prvo padne na pamet? Imate li pred očima ženu koja je uspešna ili ženu koja se borila za nešto i iz toga je izašla kao pobednica? Mislite li na ženu koja ima vrlo važnu poziciju u nekom preduzeću? Ili pak ženu koja je vrlo popularna?
Opširnije...
 
Četiri poljupca dnevno i seks tri puta nedeljno za uspešan brak
brendoviČarobna formula za uspešan brak glasi - četiri poljupca na dan, tri maženja, jedno ‘volim te’ i seks tri puta nedeljno, a razlika u godinama između partnera trebala bi biti oko dve godine.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 336

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf