Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Vesti
Vesti
Nike povećao prodaju 8 posto
Nike brendoviKompanija Nike predstavila je rezultate prvog kvartala 2010. godine koji pokazuju rast prodaje od 8 posto. Prodaja je iznosila 5,2 milijarde dolara, od čega je zarada bila 559 miliona dolara.
Opširnije...
 
BMW i Saab sarađuju
Saab brendoviProizvođači automobila Saab i BMW objavili su da će započeti saradnju na osnovu koje će švedski auto brend dobiti pristup BMW tehnologijama i proizvodnji delova.
Opširnije...
 
Najskuplji svetski brendovi Coca-Cola, IBM i Microsoft
Coca-Cola brendoviPrva tri mesta na listi najskupljih brendova na svetu drže, kao i prošle godine, američke kompanije Coca-Cola, IBM i Microsoft, pokazalo je istraživanje agencije Interbrand.
Opširnije...
 
Google izgubio mali deo pretraživačkog tržišta
Google brendoviKompanija ComScore je objavila da je ukupno tokom avgusta zabeleženo oko 15,7 milijardi internet pretraga u SAD-u i da je Google izgubio deo pretraživačkog tržišta.
Opširnije...
 
Vrednost brenda Hyundai porasla 9,3 posto
Hyundai brendoviNa listi Best Global Brands, auto brend Hyundai u 2010. godini ponovno beleži značajan rast. Ovaj rezultat je još značajniji ako se zna da je ukupni industrijski prosek samo 2,8 posto.
Opširnije...
 
Samsung Electronics otvorio Samsung Electronics Adriatic u Zagrebu
Samsung brendoviKompanija Samsung Electronics Co. je najavila otvaranje Samsung Electronics Adriatic u Zagrebu koji će voditi poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, kao i na Kosovu.
Opširnije...
 
BMW-u prodaja skočila za 16,3 posto
BMW brendoviNemački proizvođač luksuznih automobila BMW objavio je prodajne rezultate za avgust koji pokazuju da se luksuzni brendovi dobro prodaju.
Opširnije...
 
McDonald’s povećao prodaju za 4,9 posto
McDonalds brendoviKompanija McDonald’s, vodeći svetski lanac restorana brze hrane, objavio je da je u avgustu zabeleženo povećanje globalne prodaje od 4,9 posto u restoranima otvorenima najmanje 13 meseci.
Opširnije...
 
Pamela Anderson promoviše Nokia N8 mobilni
Nokia brendoviKompanija Nokia predvodi globalno tržište mobilne industrije, a sada je angažovala Pamelu Anderson povodom promocije telefona N8 koji će se uskoro naći u prodaji.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeca » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 1676

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf