Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Odeća i obuća
Odeća i obuća
Replay

 ReplayFashion Box je holding grupa koja u ponudi ima brendove kao što su Replay, Replay & Sons i We are Replay. Proizvodnja modnih proizvoda ovih brendova za muškarce, žene i decu pokriva sve uzraste.

Opširnije...
 
Pepe Jeans London
Pepe Jeans London Pepe Jeans London je dobro utemeljen evropski brend teksasa sa preko 30 godina iskustva u vrlo konkurentskoj industriji. Proizvod se trenutno distribuira u preko 35 zemalja u celom svetu i beleži stalan rast.
Opširnije...
 
Paciotti

Cesare PaciottiOsnivanje kompanije datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.

Opširnije...
 
North Sails

North SailsNorth Sails je jedan od vodećih brendova u svetu luksuzne sportske odeće u svetu. Brend  sa svojim popularnim i originalnim plavo-belim znakom, danas je poznata po svojim proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Opširnije...
 
New Balance

New BalanceIstorija New Balance-a počinje u osvit dvadesetog veka. Postavio za cilj da pomogne ljudima sa problemima sa stopalima.Poboljšao je sistem prianjanja stopala u obuću. Ulošci i ortopedska obuća koja se izdavala na recept ostali su glavni produkt ove firme do 1961. godine.

Opširnije...
 
Nautica

Nautica1983. godine, čovek po imenu Dejvid Ču je osnovao brend Nautica. On je dizajnirao kolekciju muške odeće namenjenu za vreme provedeno van kuće.Kolekcija je imala dah vizionarstva i koja je besprekorno funkcionisala u spoju sa novim tehnologijama i materijalima.

Opširnije...
 
Napapirji
NapapirjiNapapirji je stvoren početkom devedesetih od strane firme Green Sport Monte Bianco spa, bazirane  u Aosti. Ono što je počelo sa linijom ranaca i torbi pod brendom Napapirji uskoro se proširilo na odeću sredinom devedesetih.
Opširnije...
 
Merrell

MerrellMerrell kombinuje eksterijernu sportsku funkcionalnost i visoke performanse, progresivni stil i nezavisnu dizajnersku viziju.Merrell je dizajniran za sve muškarce, žene i decu koja prepoznaju spoljne aktivnosti kao napredno stanje uma koje se proteže od prirode do urbanog pejsaža.

Opširnije...
 
Levi Strauss
Levi StraussKreirane 1873. godine kao radna odeća za muškarce, Levi's® farmerke su doživele svoj zvaničan debi u svetu mode 1935., kada su se pojavile na stranicama magazina Vogue. Prihvaćene su od strane holivudskih buntovnika, avangardnih umetnika i muzičkih eksperimentatora. 
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeca » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 38

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf