Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Odeća i obuća
Odeća i obuća
Gant

GantIstorija Gant-a počinje kada je Bernard Gant počeo sa šivenjem majica u Nju Hejvenu, SAD. Brzo je preokrenuo svoju strast za kvalitetom i dizajnom u posao proizvodnje sportske opreme za svakodnevnu upotrebu.

Opširnije...
 
Franklin&Marshall

Franklin&MarshallRazlika između Franklin&Marshall i ostalih brendova leži u sposobnosti da se preuzme kreativni rizik, rizik koji je baziran na jednostavnoj činjenici da stil mora biti jedinstven i inovativan. Koncept ovog stila je uzet iz načina života na koledžu, marketinški miks koji je kontinualno dokazivao uspešnost.

Opširnije...
 
Fila

FilaFila otpočinje svoj život 1911. u prtinama italijanskih Alpa. Tkanine koje vode poreklo od lokalnog znanja, proizašlog iz umetnosti proizvodnje sofisticiranih materijala, odišu prizvukom planinskog pejsaža i razuđene mediteranske obale.

Opširnije...
 
Diadora

DiadoraZajedno sa još nekoliko velikih šampiona, napisali smo neke od najlepših stranica u istoriji sporta. Brend Diadora može da računa na skoro nenadmašan dijapazon neverovatnih sportista u svom portfoliju, od Airtona Sene do Bjerna Borga, od Marka Van Bastena do Roberta Bađa i Frančeska Totija.

Opširnije...
 
De Puta Madre

De Puta MadreBrend De Puta Madre je kreiran u španskom zatvoru, od strane kolumbijskog narko dilera, Ilan Fernandez-a (I.F.U.), koji je bio uhapšen 1991. godine u Barseloni za krivično delo trgovine narkoticima i oružjem.

Opširnije...
 
Converse
ConverseNegde tokom 1908., Marquis Converse je pogledao u budućnost. To ga je inspirisalo, dobio je ideju, i postupio je po osećaju. Sada je red na nas. Novo Converse stoleće znači daje kucnuo čas da preuzmemo rizik i delujemo po inspiraciji.
Opširnije...
 
Cat

CatU aprilu 1925. C.L. Best Tractor Co. i Holt manufacturing kompanija, spojile su se da bi formirale Caterpillar Tractor Co., uzevši gusenicu i traktor guseničar kao inspiraciju za ime Caterpillar brenda.

Opširnije...
 
Burton
Burton1977. godine Jake Burton Carpenter, osnovao je Burton Snowboards u njegovoj brvnari u amričkoj državi Vermont. Od tad, Burton je dolivao ulje na vatru rastućeg snowboard sporta širom planete, sa svojim eksplozivnim proizvodima, kao i sa nastupima njegovog vrhunskog snowboard tima. 
Opširnije...
 
Bunker

BunkerBrend Bunker je već 10 godina perjanica u originalnom dizajnu, dizajnirajući najavangardnije stilove u celom svetu. Duh koji se neprestano širi, ponikao je iz semena posejanog u Španiji.

 

Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeca » Kraj »»

Stranice 28 - 36 od 38

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf