Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Odeća i obuća
Odeća i obuća
Lee Cooper

Lee CooperLee Cooper brend je osnovan u Engleskoj 1908. godine, a osnivač je Moris Kuper. Naziva svoju kompaniju sa titulom “Vrhunska engleska kompanija za teksas odeću, od 1908.”.

 

Opširnije...
 
Le coq Sportif

Le coq SportifOvaj francuski brend je osnovan 1882.godine od strane čoveka po imenu Emile Camuset. Le Coq Sportif je francuska sportski brend sa najbogatijom istorijom. zahvaljujući partnerstvu sa mnogobrojnim timovima, sportskim događajima i prestižnim sportistima između pedesetih i osamdesetih.

Opširnije...
 
Kickers
KickersNaša kolekcija za odrasle kombinuje, kao i obično, našu interpretaciju sezonskih trendova, sa više od 35 godina istorije. Autentičnost, elegancija i dinamizam su izraženi u naše tri familije proizvoda: AuthenKick, KulTurchiK, MadeToKick.
Opširnije...
 
Kangol
KangolOsnovan u Kumbriji, Engleska, 1938. godine, i usvojen ranih osamdesetih od strane predvodnika hip-hop fenomena, Kangol zadržava reputaciju kao proizvođač kapa svetske klase. Priča se da je ime Kangol izvedeno iz Knit/ANGora/woOL (Pletenje, Angora, Vuna). 
Opširnije...
 
Jump
JumpPosle 30 godina dizanja adrenalina omladini koja obožava patike, globalni super brend Jump ne samo što se pozicionirao u Evropi, nego sad doživljava eksploziju na američkom tržištu. On je nedvojbeno viđen kao globalni i trenutni trend seter današnje internacionalne scene obuće.
Opširnije...
 
Indian Rose
Indian RoseBrend Indian Rose lansira svoju prvu kolekciju sa novim licenciranim proizvođačem Dominio Srl. U kolekciji se nalazi eklektični raspon bodi majica, majica, džinsa, suknji i drugih odevnih predmeta inspirisanih romantičnim ženskim duhom srednjevekovne epohe.
Opširnije...
 
Hummel
HummelBrend nastao davne 1923. godine. Nakada davno, jednog kišnog popodneva u Hamburgu, predgrađu Ependorf, mladi nemački obućar koji se zove Albert Messmer, stajao je na kiši i gledao fudbalsku utakmicu. 
Opširnije...
 
Helly Hansen

Helly HansenBrend Helly Hansen - funkcionalnost, stil i čvrstina. 1877. godine morski kapetan Helly Juell Hansen, posle dvadeset godina pecanja u norveškom fjordu, odlučio je da učini nešto da zaštiti ribare od neugodnih uslova na moru.

Opširnije...
 
Guess
GuessOsnovan 1981., brend GUESS je počeo kao firma za proizvodnju džinsa, i od tad je ova kompanija uspešno izrasla u globalni brend koji promoviše jedinstveni stil života. Više informacija možete naći na sajtu www.guess.com.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeca » Kraj »»

Stranice 19 - 27 od 38

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf