Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Odeća i obuća
Odeća i obuća
Puma
PumaKompanija Puma se bavi proizvodnjom sportske opreme kroz brendove Puma i Tretorn, ima svoje ogranke u preko 40 zemalja, uključujući SAD, Francusku, Švajcarsku i Španiju, kao u 116 zemalja širom sveta.
Opširnije...
 
Lacoste
LacosteLacoste je francuska kompanija koja se bavi proizvodnjom odeće, obuće, parfema, sunčanih naočara i naočara za korekciju vida, satova i raznih proizvoda od kože. Simbol i logo kompanije je slika zelenog krokodila.
Opširnije...
 
Levi Strauss
Levi StraussLevi Strauss & Co je poznata američka kompanija koja se prevashodno bavi proizvodnjom odeće od džinsa. O nastanku brenda Levi’s kruže mnoge legende, verovatno zbog toga što je veći deo arhiva izgoreo prilikom požara u San Francisku 1906. godine.
Opširnije...
 
Geox
Geox brendoviBrend Geox  nudi klasičnu obuću modernog, elegantnog dizajna, obuću za svaki dan, modernu obuću u skladu sa trendovima, sporsku obuću, a za svoje proizvode kažu daa predstavljaju spoj modernog i funkcionalnog.
Opširnije...
 
Adidas
ImageAdidas brend ima misiju  da postane najbolji svetski sportski brend uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing. Godine 1920. po završetku Prvog svetskog rata porodica Dassler krenula je da proizvodi obuću za sportiste.
Opširnije...
 
Nike
Nike brendoviJoš pre Swoosh logoa i mnogo pre nego što smo dobili ime Nike, postojao je Blue Ribbon Sports. Kompaniju su osnovali  Phil Knight i legendarni trener atletike Bill Bowerman. Kompanija je osnovana 1964. sa ciljem da obezbedi atletičarima bolje patike.
Opširnije...
 
Think Pink

Think PinkThink Pink je rođen 1979. kao kalifornijska sportska brend. Od samog početka Think Pink je postao sinonim za slobodu i jedinstvena filozofija života. Nositi brend Think Pink znači živeti bez prethodno utvrđenih granica ili uloga-u prirodi kao i u gradu-sa ironijom i radošću.

Opširnije...
 
Sweet Years

Sweet YearsRođen 2003. godine brend Sweet Years se instantno afirmisao kao fenomen na polju odeće i u kratkom dahu postao je „moranje“ kulture mladih. Kompanija osnovana u krugu prijatelja prvenstveno Paola Maldinija i Kristijana Vijerija.

Opširnije...
 
Scotch & Soda

Scotch & SodaScotch je osnovan 1985. godine, ali je 2000. godine ponovo oživljen da bi postao ono što je danas. Sa holandskim nasleđem i glavnim štabom baziranim u srcu Amsterdama, Scotch je postao uspešan brend za nekonvencionalnog muškarca kome je ceo svet pozornica.

Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeca » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 38

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf