Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Ostalo
Ostalo
Cartier
Cartier Cartier  je čuvena Francuska kompanija, koja proizvodi visokokvalitetne satove i nakit (prstenje, narukvice, ogrlice i drugo), predmete od kože, parfeme i opremu izvanrednog dizajna i predstavlja luksuzni brend.
Opširnije...
 
Duracell
DuracellDuracell je o još jedan brend, od mnogobrojnih koji su u vlasništvu kompanije Procter and Gamble. Baterije brenda Duracell prodaju se u preko 150 zemalja sveta, što čini Duracell vodećim svetskim proizvođačem baterija.
Opširnije...
 
Walt Disney
Walt DisneyWalt Disney je jedna od najvećih korporacija u industriji zabave. Osnovana je 16.10.1923. od strane braće Dizni: Voltera i Roja kao mali animatorski studio, a danas je jedan od najvećih holivudskih studija, vlasnik jedanaest tematskih parkova i dva akvaparka.
Opširnije...
 
Lego

Lego brendoviNaziv brenda Lego je nastao 1934. godine i predstavlja skraćenicu danskog izraza "leg godt", koji znači “lepo se igraj”, što je ne samo ime, nego i ideal kompanije. Kompanija je osnovana 1932. godine i u početku je proizvodila daske za peglanje i drvene igračke.

Opširnije...
 
MasterCard

MasterCard brendoviMasterCard istorija počinje 1966. kad je grupa banaka osnovala asocijaciju čiji su članovi bili ujedno i vlasnici. Kasnije je grupa prerasla u MasterCard. Godine 1968. kompanija se proširila na Meksiko, Japan i Evropu.

Opširnije...
 
Zippo

Zippo brendoviZa vreme II svetskog rata firma "Zippo" je za potrebe američke armije napravila upaljač na benzin čija je karakteristika bila da kada se upali i baci na daljinu od 40 m, da se tokom leta ne ugasi. Namena je bila očigledna, paljenje neprijateljskih skladišta.

Opširnije...
 
Swarovski

Swarovski brendoviPriča o kristalima, čiji se ponosni vlasnici imaju čime pohvaliti, seže sve do davne 1895 godine. Tada je napravljena prva mašina za obradu dragog kamenja. Iste godine je i Daniel Swarovski pokrenuo porodični posao u Tyrolu.

Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf