Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Tehnika i tehnologija
Tehnika i tehnologija
Siemens
SiemensKompanija Siemens je u samom svetskom vrhu sa delatnošću na području elektrotehnike i elektronike. Siemens je jedna od najvećih i po tradiciji najstarijih kompanija na svetu, sa oko 440 hiljada zaposlenih u preko 190 zemalja.
Opširnije...
 
Sony
SonySony je jedna od najvećih kompanija u svetu, koja trenutno zapošljava oko 180.000 radnika. Soni se bavi proizvodnjom i prodajom kućne i profesionalne elektronike, igračkih konzola i drugih visokotehnoloških proizvoda.
Opširnije...
 
Samsung

SamsungSamsung je industrijski koncern osnovan je u Koreji 1938. godine i prvobitno se bavio proizvodnjom pirinčanog brašna. Osnivač kompanije je Li Bjon Čholj. Ubrzo potom Li uspeva da proširi svoju delatnost i na druge prehrambene proizvode.

Opširnije...
 
Motorola
Motorola brendoviOsnivač kompanije Motorola Pol Galvin rođen je u mestu Harvard. Već od školskih dana pokazivao je smisao za biznis. Kasnije je upisao fakultet na Univerzitetu Ilinois i odluživši vojsku, zaposlio se u fabrici gde je nastavio da mašta o sopstvenom biznisu.
Opširnije...
 
LG Electronics
LG brendoviKompanija LG Electronics, Inc. osnovana je 1958. godine i predstavlja svetskog lidera u oblasti razvoja i inovacija elektronike, kućnih aparata i mobilne telefonije. Obuhvata preko 110 ogranaka i zapošljava 82.000 radnika.
Opširnije...
 
Nokia
Nokia brendoviNokia je finsko preduzeće za telekomunikacije koje je osnovao Knut Frederik Idstam u Tempereu, 1865. godine. Kompanija je kasnije premeštena u mesto Nokija, koje leži na obali reke Nokijanvirta. Tom mestu kompanija duguje naziv koji i danas upotrebljava.
Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf