Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Zdravlje i lepota
Zdravlje i lepota
Pfizer
PfizerKompaniju Pfizer je osnovao Čarls Pfizer 1849. godine u Bruklinu, a današnje ime je nastalo 2000. godine kao rezultata ujedinjenja kompanija Pfizer i Warner-Lambert Company. Glavni cilj je briga o zdravlju.
Opširnije...
 
Durex

Durex brendoviKompanija Durex se bavi proizvodnjom prezervativa, lubrikanata, vibirrajućih prstenova (play), istraživanjem javnom mnjenja, a u saradnji sa raznim zdravstvenim organizacijama i propagiranjem sigurnog seksa.

Opširnije...
 
Procter & Gamble
Procter & Gamble brendoviOd samog početka Procter&Gamble  kontinuirano predstavlja vizionara i ponovo investira u način vođenja biznisa. Usvojili smo takav pristup za svaki izazov i mogućnost još od samog početka u 1837, i način da produžimo uspešno da radimo u budućnosti.
Opširnije...
 
Colgate
Colgate brendoviBrend Colgate već 200 godina pomaže stvaranju blistavih osmeha, fokusira se na rastu i stalnom unapređivanju proizvoda. Osnova njihovog uspeha su, prema rečima Rubena Marka, predsednika saveta direktora, saradnici i vrednosti kompanije.
Opširnije...
 
Gillette
Gillette brendoviKompanija Gillette je internacionalna kompanija sa sedištem u Bostonu. Gillette proizvodi aparate za brijanje - brend Gilette, elektronske aparate - Braun, proizvode za negovanje zuba - Oral-B i baterije-Duracell.
Opširnije...
 
Pantene

PantenePantene je jedan u nizu brendova koji pripadaju kompaniji Proctor and Gamble. Naziv brenda potiče od reči pantenol, koji zapravo predstavlja drugi naziv za provitamin B5.

Opširnije...
 
Dove
Dove brendoviDove je jedan od mnogobrojnih brendova koji pripadaju kompaniji Unilever. Ova kompanija, nastala ujedinjenjem britanske kompanije za proizvodnju sapuna Lever Brothers sa holandskom fabrikom margarina Uni.
Opširnije...
 
Nivea

Nivea brendoviDr. Oscar Troplowitz kompaniju Beiersdorf iz Hamburga kupio je od osnivača Paula C. Beiersdorfa 1890. godine. Sve do pojave NIVEA kreme Troplowitz je uspešno razvio i stvorio prvu samolepljivu traku i samolepljive flastere i prvu samolepljivu gumu.

Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf