Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Hrana i pice
Hrana i pice
Guinness
GuinnessČuveni brend nastao je zahvaljujući Arturu Prajsu, arhiepiskopu irskog seoceta Selbridž, koji je posle svoje smrti ostavio u nasledstvo upravniku Ričardu Guinnesu i njegovom sinu sumu od po 100 sterling funti.
Opširnije...
 
Nescafe
NescafeNescafe je najveći brend instant kafe, čiji naziv predstavlja kombinaciju reči Nestle i Cafe. Pored ovoga, nes je danas sinonim za sve vrste instant kafe. Slogan kompanije je Jedan pravi trenutak – jedan nescafe.
Opširnije...
 
Jack Daniel’s
Jack Daniel’s Brend viskija Jack Daniel’s potiče iz vinarije u Linčburgu (SAD) iz 19. veka, a o njegovom nastanku postoji veoma zanimljiva i neobična priča što govori i slogan - U svakoj boci Jack Daniel’s-a, pored viskija, sadržana je i porcija istorije.
Opširnije...
 
Heineken
Heineken brendoviHeineken je jedna od najvećih svetskih pivara i kao takva teži rastu i očuvanju nezavisnosti. Kao datum „rođenja Hajnekena“ obično se uzima 16.12.1863. godine – dan kada je Herard Adrian Hajneken sa svoje 22 godine kupio pivaru „De Hajbert“ u Amsterdamu.
Opširnije...
 
Milka
Milka brendoviMilka je brend mlečne čokolade koji pripada nemačkoj kompaniji Kraft Foods svima prepoznatljiv po ljubičastoj kravici na omotu. Švajcarac Filip Sušard pustio u prodaju 1901. godine sastaviviši ime brenda od početnih slova njegovih glavnih sastojaka mleka i kakaa.
Opširnije...
 
Red Bull
Red Bull brendoviEnergetski napitak Red Bull potiče sa Tajlanda. Godine 1962. kompaniju T.C:Pharmateutical co. Osnovao je Čaleo Voovidhya. Već početkom sedamdesetih godina kompanija je pustila u promet napitak Krating Daeng na bazi kofeina i taurina.
Opširnije...
 
Nutella

Nutella  brendoviNutella je ime brenda, slatkog kremnog namaza od lešnika, kreiranog od poznate italijanske kompanije Ferrero. Naziv Nutella  potiče od engleske reči "nut" što znači lešnik.

Opširnije...
 
Koka-Kola

Coca Cola brendoviKoka-kola (engl. Coca-Cola) je bezalkoholno gazirano piće i istoimena multinacionalna kompanija sa sedištem u Atlanti, gradu u kojem je Džon S. Pemberton 8 maja. 1886. godine prodao prvu preteču ovog pića spravljenu od sirupa i gazirane vode.

Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf