Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Komunikacije
Komunikacije
Yahoo
YahooYahoo je svima dobro poznati internet pretraživač. Osnovali su ga 1994. godine apsolventi Stenfrd univerziteta Dejvid Filo i Džeri Jand. Jedan od principa kompanije je - Tražimo ideje koje će promeniti svet.
Opširnije...
 
Apple
Apple Kompaniju Apple  su osnovali Stiv Džobs i Ronal Vejns 01.04.1976. godine u Kaliforniji. Prvobitan naziv je bio Apple Computer, Inc, ali je 2007. godine, neposredno nakon puštanja u prodaju iPhone i Apple TV izbačena reč Computer i ostalo je samo Apple.
Opširnije...
 
Microsoft
Microsoft brendoviKorporacija Microsoft je osnovana 1975. godine i predstavlja svetskog lidera u proizvodnji u proizvodnji softvera, pružanju usluga i razrade internet-tehnologija za personalne računare i servere.
Opširnije...
 
Google
Google brendoviGoogle-ova misija je da organizuje sve informacije na svetu i učini ih univerzalno dostupnim i korisnim.  Prvi korak koji su osnivači Google-а Lari Pejdž i Sergej Brin preduzeli u ostvarivanju te misije je razvoj novog pristupa pretraživanju na mreži.
Opširnije...
 
Facebook
Facebook brendoviKompanija Facebook je osnovana 04.02.2004. godine kao besplatan internet servis, koji funkcioniše kao međunarodna socijalna mreža. Nastala je kao projekat studenta Harvarda Mara Cukerberga.
Opširnije...
 
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox brendoviMozilla Firefox je internet pretraživač  ranije poznat pod imenima Phoenix i Firebird. Od 9. novembra 2004 Firefox u verziji 1.0 postaje ozbiljna konkurencija Internet Explorer pretraživaču. Dostupan je za više operativnih sistema: Linux, Windows i Mac OS X.

Opširnije...
 
YouTube

YouTube brendoviOsnovan u februaru 2005, YouTube predstavlja lidera na polju internet videa. Predstavlja prvu destinaciju za gledanje i distribuciju originalnih videa putem Interneta. YouTube omogućava ljudima da veoma lako aploduju i podele video snimke sa drugima.

Opširnije...
 
DHL

DHL brendoviPre skoro 40 godina trojica preduzimača  - Adrian Dalsey, Larry Hillblom i Robert Lynn - osnovali su u San Francisku DHL koji je potom doživeo neviđeni rast. Danas, stoji čvrsto kao lider svetskog tržišta na polju internacionalne ekspresne i logističke industrije.

Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf