Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home arrow Brendovi arrow Automobili
Automobili
Lexus

LexusLexus je auto brend nastao je 1989. godine, kada je i lansirana prva Lexus luksuzna limuzina LS400. Jedan od osnovnih principa na kojima počiva ovaj brend je težnja ka savršenstvu. 

Opširnije...
 
Chevrolet
ChevroletChevrolet brend je osnovan 1911. godine na čelu sa evropskim inženjerima Louis Chevroletom i Billy Durantom. Američki brend ima snažno evropsko nasleđe.
Opširnije...
 
Ferrari
FerrariFerrari je jedan od najmoćnijih i najprepoznatljivijih brendova, sa čijim imenom su neraskidivo povezani sport, glamur, uspeh i prestiž. Kompanija se bavi proizvodnjom putničkih i sportskih vozila, a poseduje i formula 1 tim.
Opširnije...
 
Fiat
FiatKompanija je osnovana pre više od sto godina, na samim počecima automobilske industrije, a istovremeno pridaje veliki značaj proučavanju potrošača i njihovih želja i potreba, trudeći se da na konkretan i dostupan način odgovori na sve njihove zahteve.
Opširnije...
 
Toyota
Toyota brendoviToyota Motor Corporation je najveća japanska autokompanija sa središtem u grad Toyoti. Toyota je poznata ne samo po svojim izdržljivim i pouzdanim automobilima, već i po brizi o životnoj sredini. Logo kompanije predstavlja stilizovana petlja.
Opširnije...
 
BMW
ImageKompanija BMW je osnovana 07.03.1916. godine kao fabrika aviomotora . Koristeći jedan od njih je nekoliko godina kasnije Franc Zeno Dimer postavio prvi svetski rekord na visini 9.760 metara, što je kasnije kroz istoriju nekoliko puta ponovljeno, što u avionima sa BMW motorima, što na motociklima.
Opširnije...
 
Lamborghini
Lamborghini brendovi Automobili Lamborghini S.p.A., uobičajeno nazivan Lamborghini je italijanski proizvođač sportskih automobila vrhunskih performansi koji je smešten u malom italijanskom selu Svete Agate Bologneske u blizini Bologne. Lamborghini je  preduzeće u vlasništvu nemačkog  Audija, koji je ustvari preduzeće u vlasništvu Volkswagena.
Opširnije...
 
Audi
Audi brendoviAudi je nemački proizvođač automobila sa sedištem u Ingolštatu, Bavarska. Od 1964. godine većinski vlasnik kompanije je Folksvagen grupacija, sa 99,7% vlasništva.
Slogan Audija na nemačkom glasi „Vorsprung durch Technik“, što znači „prednost kroz tehniku“.
Opširnije...
 
Volvo

Volvo brendoviVolvo Automobilska Korporacija je ponosna na svoju istoriju i predstavlja jednu od najsnažnijih brendova – Volvo. Volvo je osnovan u Geteborgu, u Švedskoj. Osnovao ga je Gustaf Larson i Assar Gabrielsson. Prvi automobil je napustio fabriku 14. aprila 1927. i nosio je ime ÖV4 (Jakob).

Opširnije...
 

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf